Μάλλον πρέπει να σκάσω
Printable View
Μάλλον πρέπει να σκάσω
Ακόμη κι οι αγκαλιές, δεν ήταν αγκαλιές,.Κρίμα που είμαι αποκρουστική, κρίμα που με παράτησαν όλοι. Κρίμα που δεν έμεινε ούτε άνθρωπος
wanderer δεν σου συμπεριφέρθηκαν έτσι γιατί είσαι αποκρουστική, κανείς δεν είναι
σταμάτα να προσπαθείς να βρεις την αγάπη και την αποδοχή μέσα από αγνώστους στο τίντερ
Άνθρωπος που δεν είναι αποκρουστικός, έχει υπάρξει μέσα σε σχέση μέχρι τα 27 του
Αλλά τι να κάνουμε, ατυχή γονίδια, δεν τα επέλεξα
έχεις λάθος αντιλήψεις, το οτι κάποιος πρέπει να έχει κάνει σχέση μέχρι τα 27 ποιος το λέει ? Και πάλι μιλάς για σχέση συνέχεια, στο τιντερ πάντως ήταν ξεκάθαρα για αντρική συντροφιά. Ξέρεις καταλαβαίνω αυτό που λες οτι θες να κάνεις σχέση και το κυνηγάς, αλλά πιστεύεις οτι αυτό θα σε κάνει καλύτερα ? Πες οτι βγαίνεις με κάποιον απο το τιντερ, του αρέσεις σε αποδέχεται οπως είσαι και κάνετε σχέση.. Πιστεύεις οτι αυτό θα λύσει τα προβλήματα σου..? Το να είσαι με κάποιον χωρίς καν να σ' αρέσει απλά και μόνο επειδή σε έχει αποδεχτεί δεν θα σε κάνει καλύτερα. Πρέπει να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου και να κάνεις σχέση με κάποιον που σ' αρέσει, όχι με κάποιον που απλά δέχτηκε να βγει μαζί σου
εσύ θα έκανες σχέση δηλαδή με έναν άνθρωπο χωρίς να σ' αρέσει απλά και μόνο για να μην είσαι μόνος ?
παιδιά δεν είναι τόσο απλό, και το χρόνο που θα είσαι με αυτόν τον άνθρωπο χάνεις ευκαιρίες να γνωρίσεις κάποιον άλλον που θα ταιριάξεις καλύτερα. Το να είσαι με κάποιον χώρις κοινά, χωρίς να σ' αρέσει και να περνάνε μήνες, χρόνια έτσι μαζί, είναι σαν να είσαι σε φυλακή
έτσι πάντως γίνεσαι σίγουρα χειρότερα
Βέβαια θα έμενα με κάποιον που θα με ήθελε. Θα βρω τέτοιον άνθρωπο μετά από 1500 ανθρώπους και θα τον απορρίψω;; Τι λες καλε;
Έτσι που είμαι, δεν έχω καν την ευκαιρία να σκεφτώ αυτό. Για να σκεφτείς αυτό, πρέπει πρώτα να σε πλησιάσει κάποιος. Εμένα, ποτέ κανείς.
Πρώτα είναι η εμφάνιση, μετά ο χαρακτήρας. Είναι σκαλοπάτια όλα. Αν δεν ανέβει το πρώτο, δεν γίνεται να πάει στο δεύτερο. Ο χαρακτήρας είναι αυτός που κρατάει, αλλά η εμφάνιση αυτό που ξεκινάει.
Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει το ίδιο φύλο με το δικό μου σωματικό, να μην είχε ποτέ σχέσεις μέχρι αυτήν την ηλικία. Βάζω στοίχημα, Μαριλου, πως ούτε εσύ είσαι στην ίδια κατηγορία με εμένα.