Να πάρω άλλον αριθμό ή όχι;
Είχα έναν διαδικτυακό φίλο 6 χρόνια, εκτός από φέτος, μιλούσαμε κάθε μέρα. Ζήτημα να υπήρχαν λίγες μέρες που δεν είχαμε μιλήσει μια φορά στα δύο χρόνια. Δηλαδή όλο το 2024 δεν είχαμε μιλήσει μόνο 5 μέρες από όλη την χρονιά κοκ. Φέτος με τα νοσοκομεία και όλα αυτά, άλλαξε αυτό, και αναζητούσα ανθρώπους στην πραγματική ζωή, να τους βλέπω, να μπορώ να πάω μια βόλτα και όταν είδα πόσο μου άρεσε αυτό, μου φαινόταν ένα τίποτα μια εφαρμογή μόνο με μηνύματα. Και έτσι σταμάτησα να τον κυνηγώ.
Και αφού σταμάτησα, εκείνος μετά έκανε πολλές μέρες να απαντήσει.
Ώσπου είδα ότι δεν είχε απαντήσει και τον πήρα τηλέφωνα, κάτι που συνήθιζα να κάνω για να μου απαντήσει. Και μου το έκλεινε όλες τις φορές, ώσπου με μπλόκαρε.
Του έστειλα αλλού από άλλους λογαριασμούς, από εικονικό αριθμό, απλά δεν ανοίγει ποτέ τα μηνύματα (στο linked in πχ), δεν έχει απαντήσει σε κανένα email και τις κλήσεις από τον εικονικό αριθμό τις έκλεινε. Μέχρι που μπλόκαρε κι αυτό.
Με μπλόκαρε πολύ συχνά παλιά, μεγάλη ιστορία, αλλά πάντα γύριζε. Τώρα έχουμε να μιλήσουμε έναν μήνα.
Έβαλα τον αριθμό στο Gmail, γενικά σε μέρη που έχει λογαριασμό, για να του πάει μήνυμα, αλλά δεν γύρισε αυτήν την φορά.
Σκέφτομαι εδώ και μέρες να πάρω άλλον αριθμό να μπορέσω να του στείλω από εκεί που μιλούσαμε (whatsapp), από την άλλη δεν νιώθω καλά.
Είχα πάρει και στο παρελθόν άλλον αριθμό για να μπορέσω να του μιλήσω, και τα είχαμε βρει μετά, αλλά ποτέ δεν ξαναχρησιμοποιησα την sim.