Λογικη σκεψη η παρανοικη σκεψη?
Θα ηθελα τη γνωμη σας!
Πριν ενα μηνα ,γνωρισα ενα ξενο τουριστα ,στο νησι, που μενω τα καλοκαιρια.Περασαμε τρεις μερες μαζι κ ηταν ωραια-διαλλειμα στη μονοτονια που με περικυκλωνει τα τελευταια δυο χρονια-δεν ηταν σιγουρα κεραυνοβολος ερωτας(μπορει να φταινε τα ζυπρεξα,που προκαλουν μια σχετικη απαθεια) αλλα σιγουρα υπηρξε μια ελξη.
Ειχαμε επικοινωνια ,οχι πολυ συχνη,και τωρα μετα απο ενα μηνα μου λεει οτι θελει να ερθει γιατι η Ελλαδα (μενει Λονδινο) εχει ωραιο καιρο κ θελει να με γνωρισει καλυτερα !
Το θεμα ειναι οτι εμενα δε θα με πειραζε αν ερχοταν αλλα δε θελω να τον φιλοξενησω σπιτι μου γιατι δεν τον γνωριζω αρκετα !
Αυτο λοιπον σας ρωταω,ειναι λογικο να μη θελω να μεινει σπιτι μου γιατι πρωτα απολα δεν ξερω πως θα νοιωσω οταν τον δω κ δευτερον γιατι μπορει κ να φοβαμαι λιγο επειδη δεν τον γνωριζω καλα η ειναι παρανοια κ ειμαι ενα φοβικο αδυναμο κοριτσακι (27 χρονων) και σκεφτομαι ετσι, απο τη στιγμη που εχω κανει ερωτα μαζι του?
Ο ιδιος προτεινε να μεινει σε ξενοδοχειο ,φυσικα δε ξερει αυτους τους προβληματισμους μου,κ συμφωνησα.
Θα με βοηθησετε πολυ αν ακουσω γνωμες σας .