Γεια σας παιδια.Ειμαι καινουρια εδω και ηρθα σε αυτο το site γιατι αποζηταω βοηθεια σε ενα προβλημα που εμφανιστηκε σε εμενα πριν 2 μηνες περιπου και συνεχιζει.Εχω πολλες φοβιες μαζι και δεν ξερω αν ευθυνομαι εγω για την εμφανιση τους η κατι αλλο.Μπορει και να σας φανουν γελοια αυτα που θα πω αλλα εμενα μου εχουν κανει τη ζωη μαρτυριο.Ολα ξεκινησαν απο μια εμμονη που ειχα με τα μαλλια μου νομιζοντας οτι θα μου πεσουν λογω καλοιας τριχοπτωσης που εμφανιστικε πιθανω λογω αγχους.Μεσα στη θλιψη μου λοιπον μια μερα,δεν ξερω πως μου ηρθε,πηρα ενα κοπιδι και εκανα μερικες χαρακιες στο αριστερο μου χερι.Μετα απο αυτο,παλι δεν μπορω να καταλαβω πως,αρχισα να πιστευω πως το κοπιδι ηταν μολυσμενο και πως κολλησα......ΑΙDS.Η μητερα μου εφτασε σε σημειο να παει το κοπιδι για εξεταση για να μου αποδειξει οτι δεν ισχυε κατι τετοιο.Αλλα η ιδεα εκει κολλημενη.Δεν φευγει με τιποτα.Και οι ψυχολογοι δεν με βοηθαν.Εχω απελπιστει.Δεν ξερω τι να κανω.Αυτο το πραγμα δεν με αφηνει πλεον να κανω παργματα που αγαπω.Ξερει καποιος/α τιποτα πανω σε τετοια θεματα???