-
Χρήσιμες εφαρμογές
Σκέφτηκα να γράψουμε όλες τις χρήσιμες εφαρμογές που ξέρουμε αν τις χρειαστεί κάποιος.
WE53 - Σταθμός με Powerbank. Δείχνει αν και πού υπάρχουν κοντά. Σε χρεώνει 1€ στην εγγραφή αλλά σου το επιστρέφει σε λίγα λεπτά. Έχει ενσωματωμένο καλώδιο για όλες τις συσκευές. Τα 15 πρώτα λεπτά είναι δωρεάν, μετά χρεώνεσαι 2€ για την επόμενη ώρα, στα λέει αναλυτικά αν πάρεις powerbank. Δεν αξίζει η δωρεάν χρήση, μου γέμισε μόνο 2%.
Wifi Map - Σου δείχνει αν και πού έχει κοντινές τουαλέτες. Και wifi.
WO Mic - Μετατρέπεις το κινητό σε μικρόφωνο για σταθερό υπολογιστή αν δεν έχεις κάμερα ή μικρόφωνο.
-
Ξέρατε ότι στο μετρό έχει πρίζες; Δεν το είχα προσέξει ποτέ.
-
Mystery Pot : End Food Waste - Σου δίνουν τρόφιμα που έχουν περισσέψει σε χαμηλότερη τιμή.
-
Тι καλη ιδεα, μπραβο σου. Βαλε και τις εκλησιες που μοιραζουν συσσιτιο.
-
This app list is truly helpful! Finding a power bank station with WE53 sounds like a lifesaver. Wifi Map is perfect for travelers. Regarding games, has anyone found a similarly useful app that's as addictive as Slope Game? Seriously, good recommendations are hard to come by.
-
Εγώ το ρισκαρα και πάτησα το λινκ, ως ατρόμητη που είμαι. Εδώ βγήκα σαν τέρας που είμαι, με ανθρώπους, αυτό θα φοβηθω;
Δεν γέμισε ποτέ το παιχνίδι πάντως
-
Tracie, every game has nonstop ads nowadays, it's all annoying.