Διαγραφή γιατί δεν θέλω να το βρει από εδώ
Printable View
Διαγραφή γιατί δεν θέλω να το βρει από εδώ
Eιναι δυσκολο να αποδεχθεις οτι ο ερωτας σου δεν σε αγαπαει, γτ μετα το μυαλο παει στο "δεν αξιζω αγαπη".
Το ξέρω πολύ καλά αυτό, αλλά εδώ πάμε σε άλλο επίπεδο.
Να με κολλήσει εμένα κάποιος για όλη μου τη ζωή; Χα. Θα το μετάνιωνε ×100.
Φανταζομαι ειναι μικρος, ζει ακομα στο "θα σε αγαπω και για τους δυο μας".
Είναι πιο μεγάλος από εμένα. Και τι φάση, ακόμη και για εμένα αυτό θα ήταν μόνο τέρμα.
Λυπάμαι που δεν ακούει τίποτα. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι το βλέπουμε.
Ασε τον στην κοσμαρα του, γτ θα γινεις εσυ η κακια. Την γνωμη σου του την ειπες, απο'κει και περα να αναλαβει τις ευθυνες του αυτος.
Εγώ θα γίνω ούτως ή άλλως η κακιά γιατί τώρα πρέπει να την αποφεύγω.
αν εννοείς για το hpv, μπορεί η κοπέλα να είχε μολυνθεί πριν απ' αυτή τη σχέση με το hpv και απλά να το εμφάνισε τώρα. Ή μπορεί να ήταν αρνητική στο τεστ για τον ιο που έκανε αλλά να είχε τον ιο και απλά να μην το εμφάνισε ποτέ και το αγόρι της να το εμφάνισε γιατί ίσως είχε χαμηλό ανοσοποιητικό. Δεν είμαι πολύ σίγουρη γι' αυτά που σου λέω αλλά μπορείς να το ψάξεις αν σε ανησυχεί τόσο..
Δεν πιστεύω τίποτα από αυτά,.
ναι αυτό σου λέω οτι μπορεί να μην είπε ψέματα, μπορεί το τεστ που έκανε να βγήκε αρνητικό αλλά να ήταν θετική
γιατί ασχολείσαι τόσο με αυτό ? τι έκανες πως τα περνάς αυτές τις μέρες
Όπως και να έχει, είναι σίγουρο ότι είπε ψέματα, γιατί το ραντεβού ήταν για εκείνη, ενώ η ίδια είχε πει ότι δεν ήταν για εκείνη.
Αλλά και πέρα από αυτό, αν έχεις συμπτώματα/υποψίες, το λες, δεν το κρύβεις, γιατί σέβεσαι το ότι μπορεί να κολλήσεις και τον σύντροφό σου. Η συγκεκριμένη αδιαφόρησε.
Δηλαδή απάτησε, δεν απάτησε, έκανε τεράστια μλκια.
Ασχολούμαι τόσο γιατί μου επιβεβαιώνει μια ακόμη φορά πόσο χάλια είναι οι άνθρωποι.
Τίποτα δεν κάνω... Σήμερα θα στείλω μήνυμα στον φίλο να δω πώς είναι αν και μάλλον θα φάω μπλοκ. Γενικά θλίψη, έχω ξεμείνει στο τίποτα.
δεν μπορείς να είσαι σίγουρη οτι ήταν για εκείνη το ραντεβού, αλλά και να έλεγε οτι για εκείνη ήταν δεν αποτελεί απόδειξη οτι είχε κάποια ενόχληση. Η επίσκεψη στο γυναικολόγο πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο για κάποιες εξετάσεις ακόμη και όταν δεν έχεις ενόχληση.. Μπορεί βέβαια και ο συγγενής σου να είχε τον ιο απο πριν, αν μιλάμε για Hpv, και να το εμφάνισε τώρα..πώς είσαι τόσο σίγουρη οτι αυτή λέει ψέματα ?.. καλά θα κάνεις να στείλεις, αν φας μπλοκ μάλλον δεν είναι φίλος.