Απλά δεν απαντά πουθενά. Τα τελευταία μηνύματα έχουν το παραδόθηκε σε εφαρμογή άρα ξέρω ότι είναι ανοιχτό το κινητό του, έχει ίντερνετ κλπ.
Απλά δεν απαντά πουθενά. Τα τελευταία μηνύματα έχουν το παραδόθηκε σε εφαρμογή άρα ξέρω ότι είναι ανοιχτό το κινητό του, έχει ίντερνετ κλπ.
Γιατί σε έχει γραμμένη εκεί που δεν πιάνει μελάνι, όπως σου αξίζει ಠ_ಠ
Γιατί νιώθω τόσο άσχημα;
Ακόμη στέλνω, ακόμη δεν απαντά
πας απ το ενα θέμα στο άλλο, μην ασχολείσαι άλλο μαζί του
δεν ξέρω γιατί το κάνω, ίσως ψάχνω ανακούφιση
το καταλαβαίνω, αλλά αυτό τελικά σε κάνει χειρότερα. Βρες κάτι άλλο που να σου δίνει ευχαρίστηση, δεν χρειάζεται να έχει να κάνει απαραίτητα με άλλον, κάνε κάτι για σένα
Εξωτερικά φαίνεται σαν ένα απλό πράγμα, ένα μήνυμα, αλλά εγώ νιώθω λες και τα έχω χάσει όλα και δεν έχω τίποτα και προσπαθώ να πάρω πίσω κάτι και δεν παίρνω τίποτα
Δεν υπάρχει κάτι να κάνω για εμένα. Ούτε μπορώ να γνωρίσω καινούριους ανθρώπους. Αλλά δεν γυρίζουν ούτε οι παλιοί ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ.
το καταλαβαίνω, αρκεί να συνειδητοποιήσεις οτι αυτό τελικά δεν σου δίνει ευχαρίστηση. Το να σε αγνοεί κάποιος και να σε μπλοκάρει είναι απαράδεκτο. Εσύ βρίσκεις ευχαρίστηση στο να προσπαθείς να τον κερδίσεις πάλι
και γράψε καλύτερα στο άλλο thread στο τι σκέφτεστε να μιλάμε όλοι μαζί :-), κάθεσαι και μονολογείς μόνη σου για τον τύπο μην ασχολείσαι !
Βάναυσο πράγμα... Δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω σε άνθρωπο. Πόσο μάλλον άνθρωπο που είχα τόση επαφή, τόσα χρόνια...