Quote:
Originally posted by reggaeM
Γεια σας...
Περιεργο μου φαινεται να γραφω εδω,αλλα νιωθω οτι ισως μια γνωμη μπορει να με βοηθησει.Ξερω οτι ο καθενας απο οσους γραφουν εδω μεσα(και δεν ειμαστε λιγοι) ανεβαινει ενα δικο του γολγοθα, για τους δικους του λογους....Εγω προσωπικα εχω βαρεθει,εχω σιχαθει αν θελετε την ποιοτητα ζωης μου. Μια ζωη γεματη φασαριες στο σπιτι και ελαχιστη αγαπη μανας στα παιδικα χρονια, ασχημες προδοσιες στην εφηβεια, λαθος επιλογες στα 18, και, τελικα φοβιες κρισεις πανικου και προθυρα καταθλιψης στα 24. Ειμαι ενα ατομο υπερβολικα ευαισθητο και φοβισμενο. Φοβαμαι πολυ τον κοσμο, και οχι τοσο τους αγνωστους αλλα οσους με περιτριγυριζουν. Δεν μπορω να νιωσω ασφαλεια, δεν μπορω να νιωσω οτι παιρνω αγαπη. Φοβαμαι οτι απο στιγμη σε στιγμη θα προδοθω. Και οχι απλα φοβαμαι, τρεμω. Τελευταια εχω πεσει παρα πολυ. Μηδεν αυτοπεποιθηση, καμια χαρα, ανασφαλεια, μελαγχολια και βρισκω τα παντα ανουσια. Δυσκολα αντιμετωπιζω την καθημερινοτητα. Φοβαμαι για το μελλον..... Και λιγα σας λεω. Το μονο που θελω ειναι να μεινω σπιτι μου μονη, να με ξεχασουν ολοι μεχρι να περασει ο καιρος,να τελειωσει αυτο το μαρτυριο που λεγεται ζωη.Δεν εχω σκεφτει την αυτοκτονια, γιατι καπου μεσα μου εχω ελπιδα οτι μπορει να γινω καλα. Πηγα σε καποιον ειδικο οταν αρχισαν οι αποπροσωποιησεις και το καθημερινο κλαμα, αλλα καθως ειμαι φοιτητρια ουτε τ λεφτα φτανανε, ουτε ειδα καποια μεθοδο να με προσεγγισει στις 5 συνεδριες μας, παρα μονο καθε φορα μου εξηγουσε τι μου συμβαινει λες και δεν ηξερα. Δεν ξερω ισως να ειναι μια μεθοδος κι αυτη....
Οπως και να εχει χρειαζομαι βοηθεια.Μονη μου δεν μπορω οσο κι αν παλευω.Εχω φτασει σε απελπιστικο σημειο, δεν ξερω πως θα αντιδρασω. Σκεφτομαι να ξαναρχισω τις επισκεψεις μου σε ψυχολογο, ομως φοβαμαι οτι θα μου φαει χρονια μια ανουσια ψυχαναλυση χωρις αποτελεσμα. Και καλως η κακως θελω να ζησω ΤΩΡΑ.Νιωθω τοσο μα τοσο αβοηθητη...
εχεις σκεφθει ποτε οτι ολη αυτη σου η ανησυχια πηγαζει απο το περιβαλλο που ζεις?