Quote:
Originally posted by Remedy
κατ αρχας θα ηθελα διευκρινισεις για τα \"τελευταια γεγονοτα\", κοπελια.
για ποια γεγονοτα ακριβως μιλας?
Εννοώ μικρή μου ρέμεντι, το σκ με τα παιδιά που περάσαμε τόσο καλά που μέχρι θεμα στο φόρουμ το κάναμε, άσχετα αν παρεξηγήθηκε λίγο η πλάκα μας....
οσο για την ερωτηση σου, την βρισκω πολυ γενικολογη...ποιοι φοβουνται να συναντηθουν?εγω ξερω ΑΠΕΙΡΟ κοσμο που συναντιεται με ατομα που γνωριζει στο διαδικτυο...
Εσύ ξέρεις πως είσαι το απωθημένο μου. Είσαι η μόνη από αυτούς που θα ήθελα να γνωρίσω λάιβ και δεν τα κατάφερα.
αν μιλησω προσωπικα, εχω κανει λιγες γνωριμιες απο το διαδικτυο γιατι κανω γνωριμιες ΠΟΛΥ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ κι οταν υπαρχει λογος.....λογος υπαρχει, οταν η επικοινωνια απο κοντα, μπορει να μου δωσει περισσοτερα απο την επικοινωνια μεσω ιντερνετ...αν θεωρησω οτι μια χαρα τα λεμε απο εδω, δε προχωρω σε συναντηση...για ποιο λογο?
να πω βεβαια, οτι οι ελαχιστες γνωριμιες που εχω κανει, μου βγηκαν σε καλο και διατηρω ακομα φιλιες και επαφες μαζι τους.
καμια απο αυτες ομως δεν ηταν απο το ι-ψ....
οχι οτι δεν θα μπορουσε, αλλα θα το σκεφτομουν διπλα και τριδιπλα για μια γνωριμια απο εδω....
αυτο, γιατι θεωρω το ι-ψ ιδιαιτερο χωρο...χωρο εξομολογησης συχνα,που σημαντικο ρολο στην εξομολογητικη διαθεση, παιζει για μενα, η ανωνυμια.....
αν λοιπον αποφασιζα η αποφασισω να αρχισω τις γνωριμιες απο εδω, παραλληλα θα θυσιασω τις οποιες πιθανες εξομολογησεις...καθως, στο δικο μου μυαλο, δεν συμβαδιζουν...
Αυτό το καταλαβαίνω και το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Βέβαια, απ την άλλη, γιατί να μην έχουμε τη δύναμη να εξομολογηθούμε ακόμη και σε αυτούς που μας ξέρουν?
Είναι ταμπού οι σκέψεις μας?
αυτο ειναι το γενικο πλαισιο ης στασης μου επι του θεματος.
....
ΡΕ ΠΑΝΟ!!!!
μονο αυτα εχεις να πεις????
ειναι ευκαιρια να μιλησεις για το εργαλειου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χαχχαχααχααααχααχααχ
καλημερα ρε πανο :)
Μας βλέπω στο Παρίσι όπως το πας. Είναι το επόμενο πρότζεκτ όπως θα έλεγε και ο κρίνο.