Σας εχει τυχει να νγωρισετε καποιον δυκτιακα,να μη τον/την εχετε δει ποτε και ομως να νιωθετε οτι τον/την αγαπατε?
Ειναι νορμαλ κατι τετοιο οταν δεν εχει υπαρξει ποτε πραγματηκη επαφη μεταξυ σας ?
Αν σας εχει τυχει τι θα κανατε?:)
Printable View
Σας εχει τυχει να νγωρισετε καποιον δυκτιακα,να μη τον/την εχετε δει ποτε και ομως να νιωθετε οτι τον/την αγαπατε?
Ειναι νορμαλ κατι τετοιο οταν δεν εχει υπαρξει ποτε πραγματηκη επαφη μεταξυ σας ?
δεν σε καταλαβαινω
τι δεν καταλαβενεις?ρωταω στα ισια /εχετε αγαπησει καποιον π δεν εχετε δει ποτε αλλα εχετε μηλισει μονο μεσο δυκτιου?αυτο!;)
καποτε εσωσα ισως την ζωη σε μια γυναικα φαρμακοποιο , αφηνοντας την να πιστεψει ισως οτι ενδοαφερομουνα γιαυτη σαν ανδρας ....γνωριστηκαμε στο διαδικτυο και ειχε προσφατα χασει τον πατερα της και ηθελε να αυτοκτονησει....αυτο με εκανε να ανταλαξουμε πολλα μειλ πολλες ωρες την ημερα ωσπου μια μερα μαλλον το ξεπερασε και με ξεχασε λογω αποστασης ...ακομα νοιωθω υπερηφανος που μπορεσα να την βοηθησω ...Quote:
Originally posted by liveloula
δεν καταλαβαινω γιατι δηλωνεις συνεχως οτι θα φυγεις ανοιγωντας καινουρια ποστ αναστατωνεις το φορουμ και μετα συμπεριφερεσαι σα να μη συμβαινει τιποτα.
στο ερωτημα σου παντως σου απαντω οχι δεν μου εχει συμβει ποτε
eixa neura melene.εχεις καποιο προβλημα τωρα?
Μπορεί να έχεις σχηματίσει στο μυαλό σου μια εικόνα και να νομίζεις ότι έχεις ερωτευθεί.
ειμαι καψουρα!!
Βρε το ξέρουμε.Μπορεί όμως αυτό που έχεις σχηματίσει στο μυαλό σου να καταρρεύσει όταν δεις την εικόνα κάποιου που δεν ξέρεις.Είσαι ερωτευμένη με τον έρωτα πανικούλα όχι με συγκεκριμένο πρόσωπο είναι η αναγκη που έχεις για επιβεβαίωση για έρωτα κάτι φυσικό βέβαια.
ton exo dei!ton latreuo.
προσεχε.......
σαγαπαωωω.
Θα βάλεις μυαλό;σύνελθε
και εγω σ΄αγαπω.....
oxi εσενα μαρη.ααχαχ.σαγαπωωωωωωωωωω ωωωωωω.