Ψαχνοντας την καρολαιν .... σαν να διαβαζω σαπουνοπερα ειναι το φορουμ....
Printable View
εσυ ποιον ρολο υποδυεσαι?Quote:
Originally posted by Empneustns
ευτυχως οχι τον δικο σου πανο
Κάλησπέρα,
εσύ, αισθάνεσαι ότι έχεις βοηθήσει στη διατήρηση κάποιου υψηλού επιπέδου στο φόρουμ για να μη γίνει σαπουνόπερα?
Εχεις κάποια ιδέα να προτείνεις για ...ανύψωση του επιπέδου?
nature θα σου κανω και εγω την ιδια ερωτηση...Quote:
Originally posted by nature
Κάλησπέρα,
εσύ, αισθάνεσαι ότι έχεις βοηθήσει στη διατήρηση κάποιου υψηλού επιπέδου στο φόρουμ για να μη γίνει σαπουνόπερα?
το μονο που εχω να προτεινω ειναι οταν γραφουμε 2 γραμμες σε αυτο το φορουμ να σκεφτομαστε αν αυτες οι γραμμες θα πρεπε να γραφτουν σε αυτο το φορουμ η στο irc ...
εμπ φορουμ ψυχολογιας ειναι.και γραφουν αυτοι π εχουμε ψυχολογικα προβληματα.
και καποιος π εχει τετοια προβληματα μπορει να μην εχει διαθεση να γραφει αραδες οπως μερικοι.
εγω π.χ οταν βλεπω την οθονη πονανε φρικτα τα ματια μου.γιαυτο και κανω τοσα λαθη και γελανε μερικες.
ας κοιτανε τα μουτρα τους ομως.
εγω εχω και παδι να τρεχω απο πισω του δεν μπορω να καθομαι με τις ωρες να γραφω σελιδες οποτε οποιος εχει προβλημα εγω δεν μπορω να κανω κατι.
τοσα μπορω να γραφω τοσα γραφω και σε οποιον αρεσει.
και ετσι θα γραφω με λαθη.θα ξεχναω λεξεις κλπ.
Στην ερώτησή σου απαντώ πως μπορεί να μην εχω κάνει και τόσο πολλά ώστε να είμαι και ο εθνοσωτήρας του φόρουμ, αλλά,Quote:
Κάλησπέρα,
το μονο που εχω να προτεινω ειναι οταν γραφουμε 2 γραμμες σε αυτο το φορουμ να σκεφτομαστε αν αυτες οι γραμμες θα πρεπε να γραφτουν σε αυτο το φορουμ η στο irc ...
-φέρομαι με αξιοπρέπεια όσο μπορώ
-δεν εξευτελίζω τους συνομιλητές μου
- δεν βρίζω για ψύλλου πήδημα.
-δεν χρησιμοποιώ το φόρουμ για να βρω γκόμενο (αυτό δεν το βρίσκω και κακό δηλαδή αν γίνεται με τακτ:)
Παρόλα αυτά εγώ σε ρώτησα πρώτη.
οι εθνοσωτηρες μας τελειωσανε φυση! τωρα ηρθε η ωρα της συμμετοχης !οσο θα κερδιζω τιμια το ψωμι μου στην μεγαλυτερη εφευρεση του πλανητη τον προηγουμενο αιωνα , δεν μου κοστιζει απολυτως τιποτα να λεω την αποψη μου οπως ξερω
και με το χερι στην καρδια , για να λεω αυτο που πιστευω οτι ειναι το σωστο , οπως παντα εκανα αλλωστε , εχοντας την συνειδηση μου ησυχη οτι αυτοι που ηθελαν να με διωξουν , το καταφεραν μονο στον υπαρκτο κοσμο και οχι απο τον εικονικο!
Quote:
Στην ερώτησή σου απαντώ πως μπορεί να μην εχω κάνει και τόσο πολλά ώστε να είμαι και ο εθνοσωτήρας του φόρουμ, αλλά,Quote:
Κάλησπέρα,
-φέρομαι με αξιοπρέπεια όσο μπορώ
-δεν εξευτελίζω τους συνομιλητές μου
- δεν βρίζω για ψύλλου πήδημα.
-δεν χρησιμοποιώ το φόρουμ για να βρω γκόμενο (αυτό δεν το βρίσκω και κακό δηλαδή αν γίνεται με τακτ:)
εγω διαφωνω γιατι αν περπατησει η σχεση καλως , αν οχι, θα χαθει μια πολυτιμη φιλια στον κοινο μας αγωνα να κανουμε το φορουμ μια εικονικη γωνιτσα ανθρωπιας , αλληλεγγυης και συμπονοιας ...
Παρόλα αυτά εγώ σε ρώτησα πρώτη.
nature ας απαντησουν οι υπολοιποι για το αν ανεβαζω η κατεβαζω τη ποιοτητα στο φορουμ...σιγουρα θα υπαρχουν ατομα που θα υποστηριξουν και τις 2 αποψεις.
λιβελουλα ειναι ενα φορουμ ψυχολογιας,και ναι μπορουμε να μιλαμε ολοι,και ναι μπορουμε να εκφραζομαστε.αλλα γνωμη μου ειναι πως η σκεψη μας και ο λογος μας πρεπει να τεινει προς το καλυτερο και οχι προς το χειροτερο.και πως η χρηση του φορουμ θα πρεπει να ειναι για θεραπευτικους-συμβουλευτικους σκοπους.αυτο που γινεται αυτη τη στιγμη ειναι μια παρεα 5-6 ατομων να εχει μετατρεψει το φορουμ σε συζητησεις πρωτου επιπεδου,να χρησιμοποιει το φορουμ για ζηλειες κλπ η να περνα τον χρονο του γιατι δεν εχει κατι αλλο να κανει καλυτερο ενω καλλιστα υπαρχει το εμ εσ εν για αυτη τη δουλεια.δεν ξερω,ισως οταν πρωτομπηκα σε αυτο το φορουμ να ειχε μια διαφορετικη φιλοσοφια η οποια μου αρεσε και η οποια πλεον εχει ξεκινησει να οχρια.παντα θα υπαρχουν αψιμαχιες,παντα θα υπαρχουν διαφορετικες γνωμες και συγκρουσεις.μαλλον αρχιζω να καταλαβαινω πως ο ρολος του φορουμ εχει αλλαξει σε σχεση με τοτε που το γνωρισα εγω,ισως ετσι βολευει τα τωρινα μελη του.πλεον δεν διακρινω συμπονεια και ορεξη για βοηθεια,αλλα διακρινω εγωισμο και ποιος θα βγει απο πανω,πολλα λογια πισω απο τις πλατες και λιγοστη ουσια.να πω την αληθεια τις τελευταιες μερες δεν μου κανει καν ορεξη να γραψω και προτιμω να δω τηλεοραση!!!!! ας κρινουμε ποιος θα θελαμε να ειναι ο σκοπος αυτου του φορουμ και ας προσπαθησουμε να επιτευχθει.
Οι λογοι που γινεται αυτο?
Γιατι το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο παπας.
Το φορουμ εχει ενα στανταρ πληθυσμο απο θαμωνες που το απαρτιζουν και αλληλοβοηθιουνται καθως και προσφερουν την γνωμη τους σε οποιο νεο μελος παρουσιαστει και που συνηθως μετα χανεται.
Τωρα επειδη δεν εχουμε ολοι την ωρα ψυχολογικα...ευτυχως δηλαδη και θελουμε και να επικοινωνουμε,σαφως φευγουμε απο τα \"οριοθετημενα\" πλαισια.
Για αυτο αλλωστε συνεχιζουμε να ειμαστε θαμωνες περαν της βοηθειας που μας παρεχουν ή δινουμε κατα καιρους.
δεν εχεις αδικο εμπ.
και εγω θα προσπαθησω στο εξης να εκφραζομαι πιο ομορφα κιας με κοροιδευουν για τον τροπο που γραφω και ας με γραφουν στα παλια τους τα παπουτσια ατομα που σταθηκα μεχρι τελος.
εγω ξερεις τι καταλαβα?οτι τελικα τα ψυχολογικα προβληματα μας τα δημηουργουν ατομα,που και τα ιδια εχουν ψυχ προβληματα.
εμπ εισαι ο μονος εδω εσυ μερικα αλλα ατομα και η ανωνυμη που με εχετε στηριξει πραγματικα και π δεν με εχετε ειρονευτει ΠΟΤΕ .θελω να γραφεις εδω και να μας βοηθας σημαινουν πολλα αυτα που γραφεις και οι αποψεις σου.
πολλες φορες στα προβληματα π εκφραζω εδω περημενω πως και πως να μου απαντησεις αλλα τπτ.
εμπ στειλε μ με υ2υ το μσν σου το εχασα εμ το φορματ.
αν θες βεβαια.εχω ξεφυγει τελευταια τι να κανω?
κιπ οταν καποιος χρειαζεται βοηθεια στρεφεται προς τα εξω γιατι νοιωθει απογνωση,οταν του δωθει η βοηθεια δεν σημαινει πως θα την ανταποδωσει.πολυ απλα αν δεν ειναι το ιδιο το ατομο θετικο στο να δωσει,θα λυσει το προβλημα του και μετα θα εξαφανιστει.αυτο ειναι κατι που το ξερω και το ξερεις.να μη σου πω πως πολλα ατομα θα δεχτουν την βοηθεια,και αν καποτε καποιος γνωστος τους αφιερωσει χρονο για να βοηθησει καποιον αλλον θα του πει το ωραιο\"τι σπαταλας χρονο σε αυτον;ουτε τον ξερεις\",το ιδιο ατομο που καποτε δεχτηκε την βοηθεια.οποτε βοηθαμε γνωριζοντας οτι στο 90% των περιπτωσεων το ατομο που βοηθαμε θα εξαφανιστει μολις επουλωσει το τραυμα του.και στα υπολοιπα συμφωνω που γραφεις.και να σου πω και κατι αλλο;ισως και το πιο προσωπικο επιπεδο \"μαλωματων\" δινει και μια νοτα ενδιαφεροντος καθως σε διαφορετικη περιπτωση το να καθομαστε και να διαβαζουμε μονο προβληματα μπορει να κατανταει και βαρετο.αλλα η σκεψη μου εχει ως εξης:αν ημουν ιδρυτης ενος φορουμ που σκοπο εχει να βοηθησει,και σκεπτομενος την ιδεα που αποκτα ενα καινουριο μελος που μπαινει εδω μεσα για να ζητησει βοηθεια,αναρωτιεμαι αν τελικα ικανοποιω τον λογο δημιουργιας ενος τετοιου χωρου.αυτο που θελω να πω ειναι μηπως τελικα εχουμε οικιοποιηθει τοσο πολυ αυτο τον χωρο επειδη μιλαμε τοσο καιρο,με αποτελεσμα να μην βλεπουμε τον σκοπο δημιουργιας αυτου του χωρου αλλα σαν τον δικο μας χωρο που μπορουμε να λεμε τα παντα;(δεν ξερω ισως να κανω και εγω λαθος στο πως βλεπω τα πραγματα)