ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΙΖΟΝ
Γειά σας παιδιά
θα τα γράψω συνοπτικά.
πριν 3 μήνες περίπου γνωρίστικα με μια κοπέλα η οποία είναι χωρισμένη κι αυτή με παιδιά.
Στην αρχή όλα μέλι γάλα ,μου έδειχνε τόσο ενθουσιασμό,γενικά ήταν κάτι δυνατό και από τις 2 πλευρές.Η κοπέλα δουλεύει σαιζόν με απαιτητικά ωράρια και μου είχε πει ότι σε λίγο καιρό που θα αυξηθεί ο τουρισμός θα έχει ελάχιστο χρόνο γιατί έχει και τα παιδιά της. λέω οκ κι εγώ έχω παιδιά και χρειάζομαι το χρόνο μου.
όσο περνούσε ο καιρός και ανέβαινε η δουλειά την έβλεπα και απομακρυνόταν και πιο αραιά στα μηνύματα και οι συναντήσεις μας...πριν μερικές εβδομάδες παρατήρησα ότι μόνο εγώ έκανα την πρώτη κίνηση για να επικοινωνήσουμε,σκέφτηκα να κάνω ένα πείραμα...δεν έστειλα για 3 μέρες και δεν έστειλέ τίποτα αυτή...μιλήσαμε και μου λέει ζορίζομαι πολύ με τη δουλειά και οικογενειακά θέματα και χρειάζομαι μια παύση...αλλά μην κόψουμε επικοινωνία και το βλέπουμε πάλι μόλις πέσει λίγο ο τουρισμός που θα είναι πιο λάσκα...στην αρχή έστελνε λίγο μετά πάλι τα ίδια...μιλήσαμε ξανά και μου λέει δεν προλαβαίνω,της λέω ούτε ένα μήνυμα δεν προλαβαίνεις?μου λέει εντάξει θα το φτιάξουμε το θέμα...μετά πάλι τα ίδια,ούτε φωνή ούτε ακρόαση και της έστειλα να το διαλύσουμε εντελώς,τότε ταρακουνήθηκε λίγο και μιλήσαμε μου είπε δώσε μου λίγο χρόνο τώρα το Σεπτέμβρη θα φτιάξει το θέμα...αλλά πάλι τα ίδια,στην αρχή λίγο ήταν πιο ζεστή αλλά μετά τίποτα...
πείτε καμιά γνώμη