-
Άγχος & φόβος με το σώμα
Έχω παρατηρήσει ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο. Αν μου συμβεί κάτι μικρό σωματικά, πχ εάν μου πέσει η πίεση ( που ούτως ή άλλως έχω χαμηλή) σκέφτομαι αμέσως ότι θα πεθάνω. Αν με πιάσει ένα σφίξιμο στο στήθος, το ίδιο. Πχ το μεσημέρι μετά τη δουλειά μπήκα σε ένα μαγαζί να αγοράσω μια φούστα, πριν μπω δεν είδα ένα σκαλί και ψιλοεπεσα, δε χτύπησα ή κάτι πιο πολύ σαν παταπατημα.. μετά όσο ψώνιζα ένιωθα και κόπωση σωματική, μου έπεσαν και κάνα 2 φορές οι κρεμαστρες από τα χέρια, με έπιασε κάτι σαν σφίξιμο στο σημεξο της καρδιάς για 2-3 δευτερα, είχε και ζέστη εκεί μέσα φουλ, άρχισα να ιδρώνω και να ανεβάζω παλμούς. Να σημειώσω ότι έχω POTS για όσους ξέρουν τι είναι και πίνω procoralan. Παιδιά δεν ξέρω μετά από αυτό ήρθα σπίτι κι ενώ είχα ηρεμήσει κι ένιωθα ασφάλεια στο χώρο μου, με έχει πιάσει εδώ κ τρεις ώρες κάτι σαν σφίξιμο στην ανάσα να το πω, που παίρνω βαθιές ανάσες κι αναστεναζω για να ηρεμήσω. Παλμοί έχω 55 και πίεση 92/59. Νορμάλ δηλαδή με βάση τα δικά μου μέτρα. Δεν ξέρω, ο,τι μου συμβεί το βάζω μέσα μου πολύ κι αγχώνομαι ότι θα πεθάνω και με πιάνει φόβος το περνάει κάποιος άλλος αυτό;