Μεγάλος φόβος και άγχος για αύριο στη σχολή
Καλησπέρα ξανα συμφορουμίτες.Νομίζω βρήκα τη κατάλληλη ώρα να γράψω αυτό το thread γιατί όπως λέω και στον τίτλο αύριο είναι η πρώτη μου μέρα στη σχολή και αλήθεια το άγχος μου έχει φτάσει κορυφή.Σκεφτόμουν πολύ καιρό αυτή τη στιγμή!Όπως ξέρετε,στο λύκειο πέρασα πολύ άσχημα και μου άφησε τραύματα και για αυτό μου είναι ακόμα πιο δύσκολο να γνωρίσω καινούρια άτομα.Ξέρω το πανεπιστήμιο δεν έχει καμία σχέση με το λύκειο,είναι πιο έτσι "ελεύθερο" περιβάλλον και μάλλον πιο ευχάριστο από το σχολείο,όμως και πάλι είναι δύσκολο να εμπιστευτώ και να μιλήσω με τους συμφοιτητές μου.Γενικά είναι αρκετά μεγαλη η φοβία γιατί ξέρω ότι στο πανεπιστημιο πρέπει να ανήκω σε μία παρέα,γιατί εκεί είναι οι αληθινές φιλίες.
Επίσης αύριο που θα είναι η πρώτη μέρα θα είμαι 8 ώρες εκεί και τις υπόλοιπες μέρες 6 ώρες δίπλα με συνομήλικους που δε θα γνωρίζω.Μόνο που το σκέφτομαι μου έρχεται πανικός.Πιο πολύ με τρομάζει το κοινωνικό κομμάτι και όχι τα μαθήματα.Πραγματικά παιδιά πως θα το διαχειριστώ αυτό;Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη ευχαριστώ!