-
ανθεκτικη καταθλιψη
εχω σχιζοφρενεια πανω απο 16 χρονια στα 18 ειχα διαγνωστει με γενικευμενη αγχωδης διαταραχη αλλα ειχα και καταθλιψη μαζι που δεν διαγνωστηκε.τεσπα στα 20 παθαινω οξυ ψυχωτικο επεισοδιο εξαιτιας του αρκετου στρες και της αδιαγνωστης καταθλιψης που ειχα για χρονια χωρις καθολου φαρμακευτικη αγωγη ενω ειχα τοσο τρομερο αγχος και θλιψη εξαιτιας των δυο τελευταιων επαθα ψυχωση.να μην τα πολυλογω ξεκινησα μετα το ψυχωτικο επεισοδιο και με την νοσηλεια σε ψυιατρικη κλινικη ξεκινησα αντιψυχωτικα και μονο χωρις καθολου αντικαταθλιπτικα ενω πολλοι ψυχωτικοι παιρνουν και αντικαταθλιπτικα μαζι με τα χαπια της ψυχωσης. το επεισοδιο το επαθα το 2009 μετα απο 1 με εναμιση χρονο μου μειωνει ο ψυχιατρος το αντιψυχωτικο που επαιρνα ενω ολο αυτο τον καιρο ειχα ακαθισια αγχος και πεσμενη διαθεση ψυχωτικα μου ειχαν φυγει στο διμηνο με τριμηνο αφου το μειωνει παθαινω αλλεπαλληλες κρισεις πανικου με οξυ αγχος ολο αυτο διηρκησε 3 μηνες μου γραφει τοτε για πρωτη φορα στην ζωη μου αντικαταθλιπιτκο το 2011 ενω ειχα διαγνωστει με γαδ το 2006 και ουτε τοτε μου εδωσαν αντικαταθλιπτικα ενω ειχα παει σε ψυχιατρο.
το αντικαταθλιπτικο που πηρα λεγεται entact δεν μου εφτιαξε την διαθεση ισα ισα πηρα 5 κιλα γιατι μου ανοιξε τρομερα την ορεξη που δεν τα ειχα παρει με το αντιψυχωτικο και δεν μπορουσα να εχω στυση. το σταματαω μετα απο 1 χρονο το 2012 μετα απο 2 με τρια χρονια πεθαινει ο πατερας μου ζηταω απο αλλη ψυχιατρο τον αλλαξα τον προηγουμενο γιατρο να μου δωσει αντικαταθλιπτικο μου δινει seropram ολο αυτο τον καιρο εχω νευρα οργη κακη διαθεση ακαθισια ανησυχια και ολα αυτα τα αρνητικα τα ψυχωτικα ειχαν φυγει παιρνω seropram δεν μου φτιαχνει την διαθεση ισα ισα μου καθυστερουσε την εκσπερματιση δεν τελειωνα με τιποτα.το πηρα το 2016 και το 2017 το σταματησα γιατι δεν μου εκανε τιποτα στο θεμα διαθεσης νευρων οργης και τα συναφη.
το 2017 παραλληλα σταματαω το αντιψυχωτικο που μου εδωσαν απο τοτε που επαθα το επεισοδιο για να παω σε ενα πιο ηπιο το abilify δεν με επιανε τα νευρα εφτασαν στο Θεο αγχος χειροτερο απο πριν εμφανιζονται και τα πρωτα ψυχωτικα συμπτωματα ξαναγυρναω στο παλιο αλλα δεν με επιανε και ενω πηγαινα στον ψυχιατρο και του ελεγα οτι εχω ιδεες καταδιωξης παρακολουθησης και εξοντωσης μου απο την μαφια προσπαθει με λογικα επιχειρηματα οτι δεν ισχυουν αυτα εχοντας ψυχωτικα συμπτωματα για 5 χρονια και παθαινοντας σοβαρες λοιμωξεις του αναπνευστικου 2 πνευμονιες και ενα αυτοανοσο σε διαρκεια 5 χρονων του ζητω δευτερο αντιψυχωτικο γιατι δεν με επιανε τελειως το προηγουμενο μου δινει solian μου φευγουν τα ψυχωτικα αλλα τα νευρα οργη κακη διαθεση απαισιοδοξια παραμενουν
και απο το 2017 που ειχα κοψει το αντικαταθλιπτικο μεχρι πριν 2 εβδομαδες δεν επαιρνα κανενα αντικαταθλιπτικο ενω ολοι με την διαγνωση μου παιρνουν αντικαταθλιπτικα του λεω του γιατρου οτι εχω κακη διαθεση να μου γραψει καποιο αντικαταθλιπτικο για να μου ανεβει του το ζηταω απο το 2023 μου λεει το επομενο μηνα περασαν 2 χρονια και μου βγηκε το αυτοανοσο ενω πριν ειχα παθει δυο πνευμονιες λογω πεσμενου ανοσοποιητικου λογω τους στρες και των αρνητικων ιδεων πο με διακατειχαν καθημερινα τεσπα μου γραφει brintellix των 5 mg για ενα μηνα και μετα 10 mg και να πρωτη φορα στην ζωη μου νιωθω να αναπνεω ξανα μου εφτιαξε την διαθεση μου εφυγε αγχος απαισιοδοξες σκεψεις αρνητικες ιδεες μου ανεβηκε η αυτοπεποιθηση και ποτε δεν εχω νιωσει τοσο καλα σε ολη μου την ζωη και ειμαι 36 ετων μιας και μικρος ειχα αδιαγνωστη δεπυ δηλαδη υπερκινητικοτητα αγχος που στην ηλικια μου τοτε δεν ηταν ευαισθητοποιημενοι οι δασκαλοι να τα διαγνωσουν συν πολλα τραυματα που βιωσα μικρος ποτε δεν ημουν χαρουμενος γιατι βιωσα απο 2 ετων τραυματα κακοποιηση και κακομεταχειρηση και υστερα απο 36 χρονια ζωης νιωθω να αναπνεω ξανα με φουλ αυτοπεποιθηση να αρεσω καλυτερα στις γυναικες απο πριν που ειχα συνεχως πεσμενη διαθεση και χωρις ιχνος αισιοδοξιας και αυτοπεποιθησης κανοντας και ελαφρα καμπουρα λογω κακης διαθεσης τωρα παω καμαρωτος με ισια την πλατη απολαμβανω πιο πολυ τα πραγματα μιας και σε ολη μου την ζωη λογω τραυματων και αδιαγνωστης διαταραχης υπερικινητικοτητας ειχα αγχος και καταθλιψη απο μικρος και τωρα πρωτη φορα στην ζωη μου νιωθω τι σημανει να εισαι ευτυχισμενος ανθρωπος που δεν το ειχα βιωσει ποτε μου πριν ουτε αυτα τα 2 χρονια συνολο που πηρα αντικαταθλιπτικα πριν ουτε και γενικα πριν την ψυχωση..
νιωθω ευτυχης και αν δεν κανω λαθος το brintelix βγηκε προσφατα σαν φαρμακο μην χανετε τις ελπιδες σας μετα απο αποτυχημενη υφεση καταθλιπτικων συμπτωματων και αγχους που ειχα σε ολη μου την ζωη αφου δοκιμασα entact και seropram και δεν μου εκαναν τιποτα πηρα το brintelix το παιρνω 2 εβδομαδες και νιωθω αλλος ανθρωπος ποτε δεν ημουν τοσο καλα στην διαθεση στις φοβιες και στο αγχος οσο τωρα με αυτο το φαρμακο
-
εχεισ καταφερει να εργαστείς καθολου