Καλησπέρα σε όλους. Βιώνω έναν πολύ δύσκολο χωρισμό, μια μεγάλη απώλεια για μένα, και δεν καταφέρνω νομίζω να το διαχειριστώ μόνη μου. Γνωρίζετε κάποια ομαδα στην Αθήνα που να είναι ομάδα διαχείρισης απώλειας και πένθους ?
Ευχαριστώ.
Printable View
Καλησπέρα σε όλους. Βιώνω έναν πολύ δύσκολο χωρισμό, μια μεγάλη απώλεια για μένα, και δεν καταφέρνω νομίζω να το διαχειριστώ μόνη μου. Γνωρίζετε κάποια ομαδα στην Αθήνα που να είναι ομάδα διαχείρισης απώλειας και πένθους ?
Ευχαριστώ.
θέλεις να μιλήσεις λίγο γι' αυτό ..? είσασταν χρόνια μαζί, είναι πρόσφατο ?
Ναι είναι εδώ και τέσσερις μήνες. Ήμασταν πέντε χρόνια μαζί . Και χωρίσαμε άσχημα. Μου φέρθηκε πολύ άσχημα δηλαδή, κατι που μεγένθυνε τον πόνο μου και την αδυναμία διαχείρισης
λυπάμαι πάρα πολύ, τι έγινε και λες ότι σου φέρθηκε άσχημα ..? ούτως η άλλως ανώνυμα γράφουμε, ίσως αν το βγάλεις από μέσα σου νιώσεις και καλύτερα
Δεν θα ήθελα...γιατί χρησιμοποιώ το κανονικό μου όνομα . Σ' ευχαριστώ όμως
απο τον τιτλο σου, ειχα την εντυπωση οτι πεθανε ο συντροφος σου...
βεβαια, ενας πολυ βαρυς χωρισμος, ειναι σαν κανονικος θανατος, ετσι κι αλλιως..
πιστευω οτι το οτι σου φερθηκε ασχημα, αν και σε πληγωσε και σε πληγωνει και δεν μπορεις ακομα να το ξεπερασεις,σ το μελλον θα σε βοηθησει πολυ, γιατι θα καταλαβεις οτι ο ανθρωπος που σου φερεται ασχημα, δεν αξιζει να ειναι διπλα σου, οποτε θα νοιωσεις και χαρα που τελειωσε κι ας ηταν απο δικη του κινηση...
που να δεις πως ειναι οι βελουδινοι χωρισμοι απο μια σχεση μακροχρονια, να κλαις με μαυρο δακρυ..
ο χρονος ειναι η λυση. τετριμμενο, αλλα ετσι ειναι. κανε υπομονη να περναει ο χρονος, κανε τα αδυνατα δυνατα να παραμειενις λειτουργικη, στην ζωη σου, στην υγεια σου, στην δουλεια σου, στις σπουδες, δεν ξερω και με τι ασχολεισαι και οταν ερθει το πληρωμα του χρονου, θα καταλαβεις οτι δεν σου αξιζει να σου φερεται ασχημα ΚΑ- ΝΕ- ΝΑΣ.
τι ηλικια εχεις; ειχες κι αλλη σημαντικη σχεση χρονων;
Είμαι 45 ετών. Ήταν η μεγαλύτερη σχέση που εχω κάνει και πιστευα και ήθελα να γεράσουμε μαζί. Η λογική μου μου λέει όλα αυτα που λετε κι εσεις...ότι μου φερθηκε ασχημα, οτι καλύτερα και όλα αυτά. Το συναίσθημά μου όμως ακόμα δεν συμβαδίζει
Και τα δύο . Αλλά κυρίως μου φέρθηκε απαράδεκτα μετά τον χωρισμό , αλλά και στον χωρισμό και λίγο πριν από αυτόν.......και τώρα που το σκέφτομαι και σε διάφορες άλλες φασεις......Τέλος πάντων
Εμ, πολοι βλεπουν τον χωρισμο σαν εχθρικη πραξη και προδοσια.
Όχι , με περνούσε αρκετά
καλα ειναι να τα συζητησεις ανοιχτα ολα με καποιον, για να τα δεις ολα καλα. κι αυτα που συνειδητοποιεις κι αυτα που δεν συνειδητοποιεις ακομα. για ομαδες δεν ξερω κατι, αλλα αν δεν βρεις, μπορεις να ξεκινησεις μια ατομικη ψυχοθεραπεια και βλεπεις στην πορεια αν θα κανεις κατι αλλο.