Quote:
Originally posted by pickles
Γεια σε ολους.
Ειμαι νεο μελος και εχω ενα προβληματισμο.Ειμαι σε μια σχεση εξ αποστασεως 3 περιπου μηνες τωρα,οχι μεγαλη αποσταση κανα δυοωρο μακρια,και νιωθω οτι δεν με αγαπαει,απλα ειναι μαζι μου για να μην με πληγωσει.
Βλεπω μια αδιαφορια απο μεριας της,πχ μονο εγω παω, αυτη δεν εχει ερθει ποτε,παντα εγω κανονιζω να βρεθουμε,οταν το αφηνω δεν μου λεει καν να βρεθουμε λες και αρκειται να εχει μια σχεση απο το τηλεφωνο.Νιωθω πολλες φορες οτι επιδειωκει να μην βρεθουμε,πχ τις ειπα σημερα οτι περνω αντιβιωση για λοιμωξη ανω αναπνευστικου και μου ειπε αμεσως \"σε ενα μηνα θα βρεθουμε τωρα, μην ταλαιπωρησε και εσυ και κολησω και εγω\" ενω ειχαμε κανονισει οτι θα βρισκομασταν ετσι κιαλλιος 7-8 μερες,η θεραπεια τελειωνει σε 5-6.
Αδιαφορει σε σημειο που αμα δεν την παρω τηλεφωνο να μιλησουμε μια μερα δεν θα την νοιαξει και πολυ,λες και με θυματε οποτε την περνω τηλεφωνο. Εντωμεταξυ μου λεει συνεχεια οτι με αγαπαει και κανει σχεδια για το μελλον αλλα η συμπεριοφορα της δειχνει τελιως διαφορετικα πραγματα.Οταν βρισκομαστε και βγαινουμε μαζι,μια ερχεται να με παρει αγκαζε,μια γινετε τελιως απομακρη, και με μπερδευει γιατι οταν ειμαστε σπιτι μαζι δεν ξεκολλαει απο πανω μου.
Δεν ξερω τι να πιστεψω και τι να κανω. Οσες φορες το συζητησα μαζι της μου ελεγε οτι εχει δουλειες και οτι δεν μπορουμε να ειμαστε με ενα τηλεφωνο ολη μερα και τετοια,που εγω για ενα τηλεφωνημα τη μερα της ελεγα.Νιωθω πργματικα σαν το παιχνιδακι της ωρες ωρες,και μπαινω σε διαφορα τριπακια να την \"φτυσω\" να δω πως θα αντιδρασει και αλλα τετοια χαριτωμενα παιχνιδακια που θεωρω τελιως παιδιαστικα.
Οποτε ειμαι μονος μου σκεφτομαι ολα αυτα και πληγωνωμαι και νιωθω θυμα και γενικοτερα βασανιζομαι μονος μου.
Σκεφτομαι οτι μηπως μονος μου προκαλω αυτες τις σκεψεις και οτι ειναι αβασιμες.Αν ειναι οντος ετσι γιατι το κανω αυτο στον εαυτο μου?Πως θα ξεφηγω απο αυτο τον τροπο σκεψης , για να μπορεσω να χαρω καποια πραγματα η\' τουλαχιστον να τα δω καθαρα.
Συγγνωμη για το μεγαλο ποστ.
Ευχαριστω πολυ!
μονο ενα σχολιο σχετικα με τα αναπνευστικα προβληματα...