κατάθλιψη;;;; ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ
λοιπόν ας τα πάρουμε από την αρχή...
πριν δυόμιση χρόνια σχεδόν μένω έγκυος....αρχίζουν τα πρώτα συμπτώματα...μουδιάσματα στα άκρα , ταχυκαρδίες , απώλεια αισθήσεων , εφίδρωση και πολλά άλλα....
ο γυναικολόγος τα αποδίδει στην εγκυμοσύνη....μετά από δυόμιση μήνες αποβάλλω....
τα συμπτώματα;;;; συνεχίζουν να υπάρχουν στον ίδιο βαθμό...πηγαίνω σε διάφορους γιατρούς....στομαχολόγο , πνευμονολόγο , ορυλά και ο κάθε ένας μου έλεγε το μακρύ και το κοντό του χωρίς όμως να βρίσκουν άκρη με αυτά τα συμπτώματα και χωρίς να μπορούν να τα αποδώσουν πουθενά....είχα χάσει τα αβγά και τα πασχάλια γιατί δεν ήξερα τί έχω....
ήθελα απελπισμένα να πιαστώ από κάπου...να βρεθεί κάποιος να μου πει τι έχω επιτέλους...
πηγαίνω σε καρδιολόγο ο οποίος μου βρίσκει πρόπτωση της μητροειδούς βαλβίδος....τα συμπτώματα αυτά όμως δεν συμπίπτουν με αυτά της συγκεκριμένης πάθησης...
εν τέλει καταλήγω σε νευρολόγο ...κάνω αξονική εγκεφάλου και δεν δείχνει τίποτα δόξα το θεό....
το πόρισμά του;;;; βαριάς μορφής κατάθλιψη!!!!!!!!!!
με φορτώνει με ολόκληρη φαρμακαποθήκη.....
με επηρεάζει λέγοντάς μου για διάφορες φοβίες και συγκεκριμένα για αγοραφοβία και τα φάρμακα συνεχίζονται....
τα συμπτώματα όμως δεν σταματούν να υπάρχουν....
και ερχόμαστε στο σήμερα δυόμιση χρόνια μετά....
ψυχολογικά είμαι σούπερ...καλύτερα δόξα το θεό δεν γίνεται...έχω διάθεση για τα πάντα....χορεύω και τραγουδώ όλη μέρα , φροντίζω το σπίτι μου και την οικογένειά μου και πάνω από όλα τον εαυτό μου....βγαίνω έξω και διασκεδάζω...
τα σωματικά όμως συμπτώματα που είχα υπάρχουν ακόμα....
πηγαίνω λοιπόν στον νευρολόγο όπως έκανα κάθε μήνα και του λέω ακριβώς τα ίδια πράγματα....
η απάντησή του;;;;;
υποτροπίασες , δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω άλλο , με τα φάρμακα ξεκινάμε πάλι από την αρχή δηλαδή μου τα αυξάνει στο έπακρο και με παραπέμπει σε ψυχίατρο......
έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου....
μα πώς είναι δυνατόν να υποτροπιάσω από την στιγμή που νιώθω πάρα πολύ καλά ψυχολογικά....
τον ρωτάω μήπως υπάρχει κάτι οργανικό που μου δημιουργεί όλα αυτά τα παθολογικά προβλήματα και μου απαντά αρνητικά....
φεύγω από εκεί αποφασισμένη να φτάσω ως το κόκκαλο αυτή την φορά για να βρω τί πραγματικά έχω....
τπ συζητώ με τους δικούς μου ανθρώπους και το μυαλό μας πηγαίνει μήπως υπάρχει θυρεοειδής....
συγγενής με θυρεοειδή έχει ακριβώς τα ίδια συμπτώματα...
πηγαίνω σε ενδοκρινολόγο , της λέω όλο το ιστορικό και τρελάθηκε....
μα πώς είναι δυνατόν μου λέει να μην σου αναφέρει κανένας γιατρός για θυρεοειδή....
με εξετάζει και πιάνει τον αδένα με τα χέρια της...διόγκωση του θυρεοειδούς....
κάνω εξειδικευμένες εξετάσεις ακόμα και σπινθιρογράφημα...
το αποτέλεσμα;;;;;
οζόδης βρογχοκήλη....δηλαδή πρόβλημα με τον θυρεοειδή.....
όλα αυτά δηλαδή οφείλονται εκεί και δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης....πράγμα που συμβαίνει πολύ συχνά....
τόσα χρόνια παίρνω ψυχοφάρμακα και πολύ δυνατά μάλιστα άνευ λόγου και αιτίας....
έχω φορτώσει τον οργανισμό μου με χημικές ουσίες που θα κάνει πάρα πολύ καιρό να αποβάλλει ... χώρια που θα μου πάρει μήνες για να τα σταματήσω γιατί χρειάζονται σταδιακή μείωση.....
η αλήθεια όμως είναι πως δεν με πειράζει και πολύ γιατί επιτέλους βρήκα μια άκρη...βρήκα που οφείλονται όλα αυτά ...
απλά πήρα το μάθημά μου....
να μην εμπιστεύομαι κανέναν αν πρώτα δεν κάνω εξωνυχιστικό έλεγχο.....
μην παρεξηγηθώ...αυτό δεν σημαίνει πως όποιος έχει τα ίδια συμπτώματα έχει και θυρεοειδή απαραίτητα....
απλά έτυχε να συμβεί σε εμένα....
τώρα συνεχίζω την ζωή μου κανονικά χωρίς φόβους...γιατί απλά ποτέ δεν υπήρξαν στην πραγματικότητα....
όλα ήταν μια αυταπάτη....ένα τραγικό λάθος.....
συγνώμη αν σας κούρασα .....