Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by vince
Ο χρήστης αυτός πέραν του ότι με το μήνυμα του αναφέρεται εμμέσως σε μένα (μια ματιά στο λινκ θα διαφωτίσει), με στολίζει με την ιδιότητα του σχιζοφρενούς δολοφόνου με το πριόνι. Είναι δηλαδή σαν να κατηγορήσω οποιονδήποτε απο εσάς εγκληματία, να τον στοχοποιήσω και να τον απομονώσω. Ακόμα και να αναφέρεται στον χρήστη πανος12345 ή να κάνει χιούμορ άνευ ορίων το βρίσκω καταδικαστέο τόσο το μήνυμα όσο και τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί καθώς αφορά ρατσιστικό σχόλιο για πολλούς απο τους ανθρώπους που γράφουν στο φορουμ.
Πιο κάτω ο ίδιος χρήστης αναφέρει.
Quote:
Originally posted by krino
αγαπητη μελενε,
το θεμα δεν ειναι τι κανω εγω, αλλα τι κανουν οι εμπνευσεις καποιων....
Α και μιας και το αναφερεις,
εγω δεν βλεπω τιποτα να εχει σβηστει,
μια χαρα το βλεπω γραμμενο πιο πανω.
Ορίστε λοιπόν. Ας \"θαυμάσουμε\" ανθρώπους σαν τον krino και ας αναλογιστούμε πως εκείνος και η παρέα του έχουν καταφέρει να αποδείξουν, τουλάχιστον σε μένα, ότι λειτουργούν κακοβουλα ακόμα και ρατσιστικά. Υπάρχουν εδω μέσα άνθρωποι που παρόλα τα ψυχικά τους προβλήματα ποτέ δεν έχουν ασκήσει τέτοιου είδους τακτικές. Υπάρχουν όμως και χρήστες σαν τον krino που θα ξεπεράσουν κάθε όριο ανοχής.
Ακόμα περισσότερο με λύπησε το γεγονός οτι δεν διαμαρτυρήθηκε κανένας. Λυπάμαι που θα το πω αλλά \"ως εδώ και μη παρέκει\".
Μπηκα ετσι για μια καλημερα σημερα,
λιγο πριν φυγω για τις κυριακατικες λιακαδες,
και αναγκαζομαι για μια ακομη φορα να μπω και να γραψω.....
Ακουσε βινς,
πριν ημερες παλι θεωρησες οτι μιλαγα για σενα και με αναγκασες να σου πω οτι δεν μιλαω για σενα και να μην στοχοποιησε γιατι αδικεις τον εαυτο σου.
Τωρα επανερχεσαι δευτερη φορα σε μικρο διαστημα πιστευωντας οτι λειτουργω κακοβουλα και ρατσιστικα!!!
Δεν ξερω γιατι ακριβως προκειται,
για εμμονη η κατι αλλο?
Πιστευεις οτι ειμαι ατομο που ριχνει υποννοουμενα?
Πιστευεις οτι ειμαι αναγκασμενος να φαω την ζωη μου,
λέγοντας στον Χ βινς, σε καθε λεγόμενο μου, οτι δεν εννοω τον βινς?
Πιστευεις οτι αμα σε θεωρουσα ατομο που δεν εκτιμω (δεν μου εχεις δωσει ποτε δικαιωμα για να μην σε εκτιμω, εξαιρωντας τις εμμονες σου) θα ειχα κανενα θεμα να στο κρυψω?
Σιγουρα το κλιμα ειναι τεταμενο,
αλλα αυτο δεν τα δικαιολογει ολα αυτα.
Μην με αναγκαζεις λοιπον να αποκτω αποψεις που δεν εχω και μαλιστα να πρεπει να αισθανομαι εχθρικα οταν δεν συμβαινει κατι τετοιο.
Σε λιγο φευγω, οποτε θα μπω παλι αυριο το πιο πιθανον.
Αμα συνεχιζεις να θες να σου ζητησω συγγνωμη,
θα με αναγκασεις να αρχισω να ψαχνω τι ειπα και τι δεν ειπα,
και αν αποδειχτει οτι εχεις αδικο, τοτε να εισαι σιγουρος οτι θα εχω λογους να σου φερομαι εχθρικα.....
Οπως το ειπες και εσυ, ως εδω και μη παρεκει,
λαβε τα μετρα σου να λαβω και εγω τα δικα μου.-