Κρισεις πανικου, αγχος, αρρωστοφοβια και αυπνία
Ολα αυτα μαζι ναι ναι και ομως.Ολα αυτα με πιανουν κατακαιρους οχι ταυτοχρονα αλλα εναλλασσονται μπορω να πω.Κρισεις πανικου με πιανουν συνηθως στο μετρο.Οι χειροτερες μου ειναι ομως καμια φορα οταν παω να κοιμηθω.Πεταγομαι πανω στα ξαφνικα και πανικοβλητη τρεχω μεχρι το σαλονι.Μεχρι να φτασω εκει πλεον εχω ηρεμησει.Το εχω καταπολεμήσει αρκετα βεβαια εχει πανω απο χρονο να με πιασει το ελεγχω με βαθιες ανασες αν τυχον συμβει.Αγχος απιστευτο...αγχος για τα παντα.Καλα αυτο μας πιανει ολους και δε νομιζω οτι υπαρχει και ιδιαίτερη θεραπεια.Αρρωστοφοβια.Το παραμικρο να μου συμβει νομιζω πως κατι πολυ κακο εχω και θα πεθανω.Κανω εξετασεις και ειναι μια χαρα.Και μετα παλι τα ιδια.Αυτο πραγματικα δεν εχει σταματησει αλλα πλεον το βλεπω κι εγω οτι εχει καταντησει γελοιο.Το χειροτερο ομως πραγμα που μου συμβαινει ειναι η αφορητη αυπνια που εχω εδω και περιπου ενα χρονο.Καθομαι καθε βραδυ και αναλωνομαι σε βλακειες.Χαζες σκεψεις για τα ιδια και τα ιδια προβληματα.Και εχω συνειδητοποιήσει και κατι αλλο....οτι καποιες φορες ουσιαστικα ειναι σα να φοβαμαι να κοιμηθω...αποφευγω τον υπνο σαν χασιμο χρονου αλλα και σαν οτι κατι θα μου συμβει ισως...ειναι τοσο χαζο!Δε θελω να παρω χαπια ειμαι 27 χρονων αν αρχίσω απο τωρα παει.Να συμπληρώσω οτι απο παντα ειχα ενα θεματακι με τον υπνο μου δε μπορουσα να κοιμηθω ευκολα αλλα τωρα εχει παραγίνει.Ευτυχως που η δουλεια μου ειναι απογευματινη και δεν εχει επιρεαστει απο αυτη μου την κακη συνηθεια....τι φυσικους τροπους προτεινετε εσεις για την αυπνια.Ανεφερα ολα τα αλλα γιατι πιστευω πως συνδεονται με την αυπνια μου δλδ το αγχος οι φοβιες και οι κρισεις πανικου.