Quote:
Originally posted by johnakos
Γεια σας , είμαι 24. Έχω σχέση τον τελευταίο καιρό και για πρώτη φορά \'\'σοβαρή\'\' αν στέκει ο όρος αυτός , για πρώτη φορά μάλλον νιώθω πραγματικά ...
Πώς να χειριστώ την κατάσταση που η κοπέλα μου έχει φιλικές επαφές με τον πρώην της και εγώ το απεχθάνομαι αυτό ? Το έχουμε συζητήσει μου έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τρέχει τίποτα απολύτως πλέον αλλά πως δεν θέλει να τον ξεκόψει σαν άτομο απ\'τη ζωή της. Την κατανοώ αλλά δεν κάθε φορά που μαθαίνω ότι μίλησαν ή οτιδήποτε ή άλλο ή τον βλέπω φρικάρω και ζηλεύω πολύ για όλους όσους είχε αλλά με αυτόν συγκεκριμένα που λόγω κοινού κύκλου τον βλέπω συχνά και νιώθω να μου \'\'ανακατώνονται τα άντερα\'\' :( καθώς κάνω συνειρμούς και διάφορες εικόνες στο μυαλό μου με αυτόν και την κοπέλα μου όταν ήταν μαζί , ερωτικές και μη που μετά δεν μου βγαίνουν . ένα παραπάνω που δεν τον χωνεύω κιόλας.. :( Μήπως είμαι εγώ ο υπερβολικός ? πώς να ενεργήσω ?
Και εμενα το αγορι μου εχει φιλικες σχεσεις με πρωην του και δεν εχω κανενα προβλημα.Δειξε λιγο εμπιστοσύνη.Αμα ο αλλος δε σου εχει δοσει αλλα δικαιώματα και εισαι σιγουρος για την αγαπη του τι λογο εχεις να ανησυχείς.Εκτος αν σου χει δοσει κι αλλα δικαιωματα και εισαι γενικα μεσα στις υποψιες.Θεωρω οτι σε καθε περιπτωση καλυτερα ειναι να εισαι χαλαρος για δικο σου καλο.Η ζήλεια και η ελειψη εμπιστοσυνης θα κανει κακο και σε σενα και στη σχεση σου.