Originally posted by Orion
Quote:
Πιστεύω λοιπόν για να κλείσω, ότι η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Και νομίζω ότι αυτό ακριβώς εκμεταλλεύονται οι διαφόρων ειδών τσαρλατάνοι και θησαυρίζουν πουλώντας γιατροσόφια.
Αυτο πριν απο κάποια χρόνια δεν ήταν αποδεκτό επιστημονικα απο την ιατρική καθόλου σε πληροφορώ.Ειδικα για τον καρκίνο.
Τελευταια αρχισε να γίνεται η συσχέτηση!
Η κινέζικη ιατρικη μίλαγε απο αιώνες για αυτό ,και η αρχαία ελληνική προφανώς και το έχει αναλύσει σε μεγάλη λεπτομέρια το θέμα. Η ιατρική ως επιστήμη κάποια στιγμη θα φτάσει εκεί αλλα εχει δρομο.
Πρώτον οι ερωτήσεις δεν ειναι τοσο αστείες οσο νομίζεις.
Δευτερον οι αιματολογικές εξετάσεις δεν έχουν σημασία λόγω προσέγγισης.
Επισης η ομοιοπαθητικη δεν ειναι για αυτα που λες.. Αντιμετωπίζει διαφορα οπως αλλεργίες κτλ..
Προσωπικα ειχα θεραπευτει απο αλλεργία... και φυσικά ειχα παει πρώτα σε 15 γιατρούς επιστήμονες και καθηγητές κλασικής ιατρικής.Περισσοτερα χαλασα εκει παρα επειτα που πηγα μια και μονο φορα στην ομοιοπαθητική.
Ειχα βαρυ προβλημα.. Οτι και να μου διναν δε μου εκανε τιποτα...
Αν το θεωρεις τυχαιο οτι η ομοιοπαθητικη με βοηθησε δεν μπορω να κανω τιποτα για αυτο!
Και το κοστος των φαρμάκων ειναι πολυ μικρο.. σε σχεση με των κλασικών.. Μερικα φαρμακα πχ για ψυχικη υγεία πανε κ στα 300 ευρώ...
Μπορει να σου ξενίζει το οτι βασιζονται σε ενεργειακα ,αλλα απλά αρνησε την ύπαρξη αλλων πραγμάτων εκτός της ύλης και των νόμων της ή απλά δεν το εχεις ερευνήσει το θέμα.Και το λέω χωρις ιχνος ειρωνίας, κακίας η άλλης εμπάθειας. Επειδη δεν μπορεις να το δεις με τα ματια σου κ να το μετρήσεις;
Υπάρχουν πράγματα που επιστημονικα δεν εχουν τεκμηριωθεί ακόμα και δες συγχρονη φυσική.
Οσο αφορα αστρολογίες κτλ δεν εχω κατι να πω... Αλοιμονο αν ο ανθρωπος ηταν ερμαιο των πλανητών κ οποιονδηποτε αλλων ενεργειών ,οντοτήτων.
Quote:
Έχω και εγώ παραδείγματα που άνθρωποι στράφηκαν στον βελονισμό και θεραπευτήκανε. Ομοίως συνέβη και με άτομα που στραφήκανε στην ομοιοπαθητική.
Έχω όμως και δύο τρανταχτά παραδείγματα ανθρώπων που είμαι σε θέση να γνωρίζω οι οποίοι απαλλάγηκαν από καρκίνο και οι δύο, ενώ ήταν ξεγραμμένοι από τους γιατρούς και οι οποίοι δεν στράφηκαν παρά μονάχα στον εαυτό τους για να αντλήσουν την δύναμη που τους ήτα απαραίτητη. Πως κανείς μπορεί να τα χαρακτηρίσει αυτό????
Σε παραξενεύει; Τι θες να πεις.!;
Εμενα δεν μου φαίνεται καθολου περιεργο.. Οπως εχω ξαναπεί η θεραπεία ειναι μέσα μας,ολα ειναι μεσα μας.
Τη διαδρομη δεν μπορω να την περιγράψω εγώ είναι ατομικη στο καθένα....
Εναλακτικές ιατρικές ,κλασικές ιατρικές,συστήματα αυτογνωσίας κτλ δεν ειναι ποτε η σωτηρία ,ειναι εργαλεία που πρέπει να μας βοηθησουν για αυτη τη διαδρομή...
Δε φαντάζεσε τι δύναμη εχει ο ανθρωπος... και αυτο που ειδες ειναι πολυ λιγο.
Ξερω και εγω ατομα που ουτε απο κλασική ουτε απο εναλακτικη βοηθηθηκαν και τους καλυτερους γιατρους.. Τι εφταιγε; ο ιδιος τους ο ευατός.
Δεν ξερω αν θα απαντησω παλι σε αυτο το θεμα δεν εχω σκοπω να αποδειξω τιποτα εξάλλου