υπαρχει ομαδα διαχειρησης θυμου????
υπαρχει ομαδα διαχειρησης θυμου????
εκανα ψυχοθεραπεια...Μετα απο την καταθλιψη ηρθε ο θυμοσ..
εκανα και κανω μεγαλεσ προσπαθιεσ να τον διαλυσω,,..κατα καποιο τροπο...
οταν θυμωνω..παντα με λογο οχι αδικαιολογητα..για να μην παρεξηγηθω...
οταν λοιπον θυμωνω...και μαλωνω πολυ με καποιον....και ειδικα οταν νιωθω αδικημενη...κλπ..
πνηγομαι...και γινομαι επιθετικη και βιαιη.. μπορω να βρισω πολυ ασχημα τον συνομηλητη μου...
και να θελησω πολυ να τον χτυπησω... σε τετοιο βαθμο που αν δεν μπορω ..και φυσικα δεν πρεπει να χτυπησω τον αλλον..( ειναι απαραδεκτο το 2009 να σηκωνει κανεισ χερι σε οποιονδηποτε... δεν αξιζει κανενασ τετοια συμπεριφορα και κανεισ δεν εχει το δικαιωμα να κανει κατι τετιο)
τοτε...συγκρατω το χερι μου...καιτελικα καταληγω να χρυπαω με ολη την δυναμη των χεριων μου ..το κεφαλι μου..με αποτελεσμα...πολλα καρουμπαλα...και κοκκινηλεσ στο προσωπο...
για καποιον που εινια μπροστα σε κατι τετοιο...ειναι πολυ τρομαχτικο...το καταλαβαινω πολυ καλα αυτο..και για μενα ειναι τρομαχτικο..αφοου...στην πραγματικοτητα δεν θελω να με χτυπησω...αλλα ειναι ο μοναδικοσ τροποσ που βρισκει εκεινη την στιγμη ολη η ενταση , ο θυμοσ και η ενεργεια....για να εκτονωθει..
επειδη ομωσ μια τετοια αντιδραση καθε αλλο παρα αντιδραση υγιουσ ατομου ειναι...
ψαχνω εδω και καιρο... καποια ομαδα διαχειρησησ θυμου ,..ομωσ δεν εχω βρει μεχρι τωρα τιποτα..
ειναι παραξενο σε μια χωρα οπωσ η Ελλαδα ..οπουδν σχεδον ολοι εχουμε εντονο ταμπεραμεντο...να μην υπαρχουν τετοιεσ ομαδεσ οπωσ του εξωτερικου..
....αν γνωριζετε κατι πειτε μου βρε παιδια...
γιατι με κουραζει..και δεν με εκφραζει...δεν ειμαι ο εαυτσοσ μου οταν φερομαι ετσι... ειναι απαραδεκτο.
Φιλια!!!
υ.γ η ψυχιατροσ μου δεν μπορεσε να με βοηθησει με αυτο..σε πολλεσ συνεδριεσ μου ειπε πωσ ο μονοσ τροποσ να μαθω να τον διαχειριζομαι..ειναι μεσα μου..πωσ εγω θα πρεπει να τα καταφερω....και θα με βοηθησουν ασκησεισ τυπου..
να μετρασ μεχι το 20 πριν ξεσπασεισ...
και να φευγεισ απο το σημειο την συγκρουσησ πριν κανεισ η πεισ κατι που δεν θελεισ στην πραγματικοτητα...
οκ....
το πραγματικο μου προβλημα ομωσ ειναι πωσ δεν εχω αναστολεσ στο να χρυπησω καποιον η εμενα..εκεινη την στιγμη..αυτο ειναι το τρομαχτικο....