Quote:
Originally posted by libpa
Γειά σας,
Είπα να γράψω αυτό το θέμα με αφορμή ένα διπλανό θέμα που λέει ένα παιδί ότι οι φίλοι του τον παράτησαν ή τον κορόιδευαν. Επειδή το θεωρώ απαράδεκτο, γιατί εγώ από όταν θυμάμαι δεν είχα βρίσει ποτέ τρελό, ίσα ίσα όταν άκουγα μικρό παιδάκι (πέμπτη δημοτικού) πρώτη φορά την λέξη τρελός και ότι πιστεύουν ότι είναι ο μέγας Ναπολέων, στενοχωρήθηκα τόσο πολύ για αυτούς τους ανθρώπους, μην πω είχα πάθει κατάθλιψη και φοβία ότι μπορεί να μου συμβεί. Από τότε είχα συνείδηση λοιπόν της πραγματικότητας και του εαυτού μου, γι\'αυτό θα\'θελα να σας παραθέσω εδώ κάποια πράγματα. Είμαστε δυνατοί απέναντι σε τέτοιες αντιξοότητες, όταν είμαστε δυνατοί μέσα μας (θεωρούμε τους άλλους κατώτερους που σχολιάζουν ή αποφεύγουν ή κοροιδεύουν μια τέτοια κατάσταση) και δυνατοί σαν σύνολο, δηλαδή ενωμένοι. Για σκεφτείτε, το 1% του πληθυσμού μπορεί να νοσήσει από σχιζοφρένεια, συνεπώς στην Ελλάδα είμαστε 10000000 Έλληνες, μπορούν να νοσήσουν ή νοσούν 100000 Έλληνες μόνο από σχιζοφρένεια. Βάλτε και τις άλλες ψυχώσεις. Συνολικά δλδ νοσεί ένα πολύ μεγάλο μέρος σχετικά του πληθυσμού και άρα είμαστε μία μειονότητα μεν, αλλά και μια κατηγορία του πληθυσμού. Συνεπώς γιατί φοβάστε από δω και πέρα όποιος σας βρίσει σχολιάσει αποφύγει απλά πείτε τον ηλίθιο ή ότι άλλο σας έρχεται στο μυαλό γιατί αυτό είναι, και απομακρυνθείτε. Έχετε και εμάς εδώ στο forum για βοήθεια ή συμπαράσταση, αυτοί δεν μας χρειάζονται, είναι άχρηστοι. Δεν κάναμε κάτι κακό, δεν εγκληματίσαμε, δεν είμαστε ανώμαλοι, και ούτω κάθ\'εξής, άρρωστοι είμαστε όπως είναι μία ίωση και αυτό εκδηλώνεται με το να λέμε βλακείες που δεν ισχύουν. Βλακείες ακούμε καθημερινά από ανθρώπους γύρω μας στο facebook, στο τηλέφωνο, σε μία συζήτηση από ανώριμους ανθρώπους. Και μάλιστα έχω βαρεθεί να τις ακούω. Οπότε ενώστε τις δυνάμεις σας, και μη στενοχωριέστε, δεν είμαστε κατώτεροι, ίσα ίσα εμείς είμαστε καλύτεροι από μερικούς που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να βρίζουν και να μειώνουν συνανθρώπους τους.
μια μονο παρατηρηση θελω να κανω