χρειαζεται βοηθεια...με τι τροπο ομως?
καλημερα σε ολους..παλι :)
εχω μια σχεση εδω και 2 μηνες περιπου με μια κοπελα 20 χρονων (εγω στα 32..).προσφατα λοιπον και αφου ειχαμε συζητηση 2-3 φορες για τον πρωην της που την ενοχλουσε και για τον οποιο εχει παρει εισαγγελικη παραγγελια να μην την πλησιαζει επειδη την εδερνε και την παρατουσε σε αποστασεις ανω των 200Khm απο το σπιτι της χωρις κινητο, χρηματα, και πρισμενη απο το ξυλο να γυρισει με τα ποδια σπιτι τις στις 4 τα ξημερωματα....μου αποκαλυψε λοιπον οτι τελικα δεν την ενοχλουσε μονο εκεινος αλλα τις περισσοτερες φορες τον επαιρνε τηλ εκεινη. δυστηχως-ευτηχως για εμενα ειχα ψυλιαστη οτι γινοταν αυτο και ηξερα επισης οτι εχουν συναντηθει οπως και οτιεχουν κοιμηθει μαζι...ολα λοιπον αποκαληφθικανε οταν μου μιλησε ο πρωιν τις και μου ζητησε συγνωμη αρχικα που ενοχλει και εν συνεχεια μου ειπε οτι ο λογος που μου μιλαει ειναι οτι δεν γινεται η Ε. να παιζει και με τους δυο και οτι δεν ειναι τοσο λαλακας οσο τον περιγραφει εκεινη, πραγμα το οποιο δεν πιστεψα και πολυ για τον λογω οτι σιγουρα για να αντιδρασει καποιος ασχημα και να κανει οτι εκανε αυτος πρεπει να του εχει δωσει καποιος αλλος-αλλη το δικαιωμα, ο τυπος φυσικα δεν μου ειπε κατι που δεν ηξερα η δεν καταλαβαινα δηλαδη οτι θελει να δημιουργησει εντηπωσεις για να μας χωρισει περισσοτερο για να κανει κακο στην Ε. παρα για να ειναι μαζι της. παρεπιπτοντος στην τηλ. κουβεντα που εκανα εκεινον εβαλα και την κοπελα να ακουει για να δω αντιδρασεις. και να μπορω να συζητησω πιο ανετα μετα. Anyway αφου τα ειπαμε και με την Ε. αμεσως μολις εκλεισα το τηλ. και αφου μου τα ειπε ολα οσο συμβαινουν ( νορμαλ κουβεντα..ουτε φωνες, ουτε καυγας) της ειπα να την παω σπιτι και μονο αν εχει καποιο σοβαρο λογω να με ξαναπαρει τηλ. για να βρεθουμε..αλλιως δεν υπαρχει νοημα...και οντως με πηρε την επομενη βρθηκαμε..δεν ρωτησα τιποτα εγω...και μονη της μου ειπε οτι το μονο που θελει ειναι να ειναι μαζι μου γιατι την κανω και αισθανεται ευτιχισμενη και οτι ειμαι ο μονος που καθομαι και την ακουω και μιλαω μαζι της...σημερα λοιπον μου ειπε οτι ο λογος που γινονται ολα αυτα ειναι οτι τον πρωιν της τον αγαπαει...αλλα θελει εμενα και οτι δεν μπορει αλλο οταν δεν εχει κατι να κανει η να σκεφτει να σκεφτεται. επισης ανεφερε παλι οτι την κανω ευτιχισμενη και οτι θελει να ανοιχτειπερισσοτερο στην σχεση μας αλλα οταν γυριζει σπιτι τις την πιανει μια τρελα και θεωρει οτι δεν ειναι σωστος να το κανει ( αυτο το αισθημα πιστευω οτι πηγαζει απο φοβο μηπως αρχισω και εγω να φαιρομαι οπως ο πρωιν της)...εν τελει μου ζητησε να την βοηθησω να ξεκολησει γιατι αν συνεχισει δεν θα παει ποτε μπροστα και το ξερει γιατι εχει παραδειγμα την μητερα της που εχει περασει ακριβως την ιδια φαση και τωρα το μετανιωνει...το θεμα ειναι εγω πως μπορω να βοηθεισω? γενικως ειμαι πολυ συζιτισιμος και ποτε δεν πιεζω καταστασεις...αλλα αυτο ειναι λιγο πιο βαθυ, και σε καμια περιπτωσει δεν θελω να δημιουργησω τη εντυπωση οτι αυτο γινεται για να ειμαστε μαζι, το ιδιο πραγμα θα εκανα ημασταν δεν ημασταν μαζι. μηπως να την προτρηνω να παει σε ενα ψυχολογο?
τηανκσ και παλι και καλο μηνα σε ολους :)