Quote:
Originally posted by aser
Την ημερα των χριστουγεννων η γιαγια μου παθαινει βαρη εγκεφαλικο, νοσηλευτηκε για 1 μηνα στο νοσοκομειο, οταν βγηκε μαθαινω πως ο θειος μου εχει καρκινο οισοφαγου.
Δεν της ειπαν τιποτα για αυτο το θεμα για να μην την αναστατωσουν περισσοτερο. Η μηνες περνουσαν με εξετασης χημειοθεραπειες κ.α και τοτε ξανα παθαινε εγκεφαλικο η γιαγια ποιο βαρη απο το πρωτο, ταυτοχρονα ο θειος μου μπαινει στο νοσοκομειο για καποιες εξετασης, εκατσε περιπου 20 ημερες και ξαφνικα μας παιρνουν τηλ για να μας ειδοποιησουν οτι πηγε εντατικη λογο δυσκολιον στην αναπνοη. 20 ημερες μετα εφυγε απο καρκινο οισοφαγου, αλλα δεν ενημερωσαμε την γιαγια για να μην την διαλυσουμε.
Για να μην το δει η καταλαβει κατι την ημερα της κηδειας την βαλαμε σε αλλο δωματιο με αιτιολογια θα βαψουμε το σπιτι.
Αν και εχει περαση 8 μηνες που εφυγε θεωρω οτι πρεπει καποια στιγμη να της το πουνε, αλλα τα παιδια της (θειος μου και ο πατερας μου) αρνουνται να το πουν.
Εσυς τι λετε να μην το μαθει... παιδι της δεν ηταν.
Λογο των εγκαφαλικων επεισοδιων δεν θυμαται ευκολα προσωπα για αυτο και μεχρι στιγμης δεν εχει ρωτησει τιποτα.
Συμφωνώ με τον Εμπνευστη.Καλυτερα μην πειτε τιποτα.Δεν εχει σημασια παντα το τι ψεμα θα πεις αλλα ο λογος για τον οποιον το λες.Και μερικες φορες καλυτερα να ζεις στην αγνοια...δυστυχως ετσι ειναι.