Καλησπέρα! Χαιρετώ το forum!
Παρακολουθώ εδώ και καιρό το forum αυτό αλλά ποτέ δεν έγραψα κάτι. Νομίζω ήρθε η ώρα! Καλωσήρθα!! :D
Είμαι 20 χρονών και το αγόρι μου 22 και είμαστε μαζί εδώ και 2 χρόνια. Τα πάμε σχετικά καλά, με αρκετούς τσακωμούς αλλά και πολύ αγάπη. Πιστεύω οτι ο λόγος για τον οποίο τσακωνόμαστε είναι η υπερβολική ζήλια του. Και όταν λέω οτι ζηλεύει δεν εννοώ μόνο τους άλλους ανδρες με τους οποίους συναναστρέφομαι άλλα και το οτιδήποτε έχει σχέση με μένα! Όταν βγαίνω έξω με της φίλες μου για ένα ποτό και γυρίζω σπίτι πάντα θα έχει μούτρα, θα είναι τσαντισμένος και θα μου μιλάει απότομα! Αρχικά σκέφτομουν οτι ίσως είναι επειδή φοβάται μην μας την πέφτουν και τα σχετικά! Έλα όμως που ακόμα και όταν πηγαίνω στα σπίτια των κολλητών μου, έχει την ίδια αντίδραση! Και φυσικά όπως καταλαβαίνετε πρέπει να είμαι πάνω από το κινητό όλη την ώρα!
Έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές για αυτό το ζήτημα, τα έχω προσπαθήσει όλα και με συζήτηση και με φωνές αλλά τίποτα! Η απάντηση του είναι οτι με αγαπάει τόσο πολύ όσο κανείς δεν έχει αγαπήσει τόσο και επομένως κανείς δεν μπορεί να τον καταλάβει! Όταν εκείνος βγαινεί μου στελνει συνέχεια μυνήματα, ασχολείται συνέχεια μαζί του, τόσο πολύ που απορώ πως δεν του λένε τίποτα οι φίλοι του! Εγώ του λέω να μην τρελαίνεται τόσο και πως του έχω εμπιστοσύνη και δεν θέλω να κάνει έτσι! Η απάντηση και πάλι είναι οτι του λείπω πολύ όταν βγαίνει χωρίς εμένα και γι\' αυτό τα κάνει αυτά! Σε μια συζήτηση μας που είχαμε χθές κατάλαβα οτι ζηλεύει την κολλητή μου επειδή πιστεύει πως εκείνος δεν με κάνει να περνάω τόσο καλά όσο εκείνη και πως την προτιμάω κτλ.. Πόσο λογικό είναι να ζηλεύει κάποιος την κολλητή της κοπέλας του, και να φοβάται πως την \"παίρνει\" από εκέινον;
Με φίλους που το έχω συζητήσει μου λένε οτί τον έχει επηρεάσει το γεγονός οτι όταν ήταν 13 τους παράτησε ο πατέρας τους και εξαφανίστηκε. Από την άλλη σε προηγούμενες σχέσεις του, ήταν πολύ διαφορετικός. Πάντα εκέινος έπαιρνε την πρωτοβουλία για τον χωρισμό τους! Είναι πολύ ξεχωριστός άνθρωπος, δεν θέλω να χωρίσουμε, αλλά πραγματικά μερικές φορές γίνεται απίστευτα φορτικός! Η γνώμη σας;;