γνωριζετε κατι οσον αφορα αυτο το θεμα;
κυριως για την αντιμετωπιση του
Printable View
γνωριζετε κατι οσον αφορα αυτο το θεμα;
κυριως για την αντιμετωπιση του
μαλλον δεν γνωριζετε,δεν πειραζει εμαθα.
καλημερα!!
xika να σου πω την αλήθεια τον όρο \'\'διαταραχή μετατροπής\'\' πρώτη φορά τον άκουσα.....
καλημέρα σου :)
καλημερα arsi
κι εγω πρωτη φορα τον ακουσα και πρωτη φορα το ζω. ελπιζω και τελευταια.
κ γω στο εύχομαι xika.
εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα,καλή δύναμη:)
θες να μας πεις τι ακριβως ειναι?
να σας πω, γιατι οχι.
απο διαταραχη μετατροπης πασχει καποιος οταν μετατρεπεται μια ασχημη ψυχολογικη κατασταση ( αγχος πιεση στεναχωρια ) σε σωματικο προβλημα ( παραλυση, διπλωπια, κωφωση, ασταθεια κ.α ). Συνοπτικα αυτο ειναι, Αναλυτικα αν θελετε
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%87%C E%AE_%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF %80%CE%AE%CF%82
Αυτα. ελπιζω να ειναι κατατοπιστικο.
ποσο ακομα θα παρατηρεις τα αποτελεσματα του βαθυτερου προβληματος σου;ποτε θα σταματησεις να ασχολεισαι με ολα τα υπολοιπα εκτος απο τον εαυτο σου;ποτε θα αφιερωσεις λιγο χρονο για να σκεφτεις τι πραγματικα χρειαζεσαι και οχι τι πιστευουν οι αλλοι πως χρειαζεσαι.οτι βλεπεις θολο μη το αφηνεις με την δικαιολογια πως δεν το βλεπεις,εστιασου στην ψυχη σου,ανελυσε την οσο εχεις ακομα αυτη την δυνατοτητα.ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ.
εχεις την αγαπη μας xika ...
καλσπερα εμπνευστη
ολα αυτα που λες προσπαθω να τα κανω, πολλες φορες ομως οι προτεραιοτητες εμπλεκονται μεταξυ τους κα γινονται δυσκολα τα πραγματα.
αυτη τη στιγμη εκ των πραγματων, δεν μπορω να ασχοληθω και με πολλα. οποτε εχω παρει τον ρολο του θεατη μεχρι ενα βαθμο.
σ\'ευχαριστω πολυ...
καταλαβαινω πως ειναι δυσκολο αλλα μη χανεις την πιστη σου,θα τα καταφερεις.θα βρεις μια καινουρια xika μετα απο ολο αυτο την οποια και θα μαθεις και θα αγαπησεις.μη χασεις ποτε το θαρρος σου....
προσπαθω αλλα δεν ξερω αν αρκει η προσπαθεια μονο.
οπως και να εχει βασικη μου προτεραοιτητα ειναι να συνελθω τωρα και για πρακτικους λογους