"ανεξηγητο" αγχος.....παραμενει
Για σας.
Αν και απο τριμηνου ειχα διαγνωστει με μικρου βαθμου καταθληψη και αγχωδη διαταραχη, σημερα μετα απο θεραπεια με entact 20mg διαρκειας 3 περιπου μηνων, η καταθληψη ειναι παρελθον, μιας και "βλεπω" το μελλον "ασπρο", επανεκτησα τις δυναμεις μου, καθως και το κεφι μου, Ομως πολλες φορες διακατεχομαι απο "αοριστες¨σκεψεις, που μου προκαλουν αγχος και μαλιστα κατι σαν "μινι-πανικο", που εχει ως αποτελεσμα να μου αλλαζει αμεσα την καλη μου διαθεση. Το πολεμαω, ως επι το πλειστον, με "αντιθετες" σκεψεις, διαβεβαιωνοντας τον εαυτο μου, οτι ουτε "τρελλος " ειμαι, ουτε αρρωστος, ουτε η ζωη μου δικαιολογει το αγχος αυτο. Προσπαθω να μην χρησιμοποιω xanax 0,25 που μου εδωσε ο γιατρος, αλλα δυστυχως πολλες φορες το χρησιμοποιω, για να ηρεμισω.
Η απορια μου, η μαλλον η ερωτηση μου, ειναι αν καποιος απο εσας εχει το ιδιο με εμενα προβλημα, δηλαδη αρχικη καταθληψη με αγχωδεις διαταραχες, η οποια (πρωτη) διορθωθηκε, ενω το δευτερο προβλημ απαραμενει, αν και πιο "μαλακο"....τι κανει?
Θα συνεχιστει αυτη η "ιστορια", η καποτε θα σταματισει? Χρειαζεται φαρμακευτικη θεραπεια? Και αν ναι τι? Διοτι παω και σε ψυχολογο, αλλα δεν βλεπω και μεγαλη αλλαγη, η οποια να ειναι αναλογη με το "αδειασμα της τσεπης" μου καθε φορα....(κανενα χιλιαρικο καθε μηνα..)
Ευχαριστω εκ των προτερω!