χρειαζομαι την βοηθεια σας
Ειμαι 44 χρονων,παντρεμενη 20χρονια με τον παιδικο μου ερωτα
που ειναι 3 χρονια μεγαλυτερος μου.Ο ανδρας μου ειναι καλος ανθρωπος,με αγαπη στην οικογενεια.Προερχομαστε και οι δυο απο φτωχες οικογενειες,πραγμα που εμενα δεν με ενοχλησε ποτε,οχι ομως και αυτον.Ειναι πολυ φιλοδοξος και εργασιομανης
Αμεσως μετα την γεννηση της κορης μας,μετα ενα χρονο γαμου,εμπλεξε με επιχειρησεις και πετυχε σιγα σιγα αυτο που παντα ηθελε.Να εχει η οικογενεια πολυ καλη οικονομικη ανεση
Για να το πετυχει ομως αυτο,που εμενα ποτε δεν με ενδιεφερε σε αυτον τον βαθμο,απομακρυνθηκαμε σαν ζευγαρι.Ποτε δεν υπηρχε χρονος για μας.Τα πρωτα 5 χρονια του γαμου,στερηθηκα ο,τι μου αρεσε,τα ταξιδια που λατρευω,τα θεατρα,τα παντα.Οι εξοδοι υπηρχαν μονο αν ηταν συνδιασμενες
με την δουλεια του.Προσπαθησα με καθε τροπο να του το εξηγησω,αλλα παντα σκονταφτα στην γιαπικη νοοτροπιατου
Μετα αρχισα να διεκδικω μονη μου αυτα που μου αρεσαν,τον οποιον ελευθερο χρονο ειχα,γιατι παρα την καλη οικονομικη κατασταση,παντα εργαζομουν και εργαζομαι
Δεν ειχε κανενα προβλημα να βγαινω οποτε μπορω,να πηγαινω οπου θελω,να κανω ταξιδια με φιλες.Πολλες φορες βεβαια γινομουν στοχος των ανδρων που με εβλεπαν να κυκλοφορω παντα χωρις τον αντρα μου.Εμενα ποτε δεν με ενδιεφερε να κανω μια αλλη σχεση,παρα το οτι και η σεξουαλικη μας ζωη ειχε αλλαξει προς το χειροτερο ,εξ αιτιας μου,γιατι δεν μπορουσα να λειτουργησω οπως ηθελα,λογω της συναισθηματικης αποστασης που ειχε δημιουργηθει
Μεχρι που εγινε το ατοπημα
Πριν ενα χρονο και κατι ,γνωρισα εναν αντρα πολυ διαφορετικο απο ολους.Αγνο,ευαισθητο,τρυφε� �ο,ειλικρινη.Με εντυπωσιασε η
συστολη του και ο τροπος που με προσεγγισε.Καναμε σχεση
Μια σχεση πολλη δυνατη οχι μονο με ερωτικο παθος ,αλλα με παρα πολυ αγαπη
Ειναι 6 χρονια μικροτερος μου,παντρεμενος απο τα 22 με μια περιστασιακη σχεση,που εμεινε εγκυος.Το μονο προβλημα σε αυτην την απογειωτικη σχεση και για τους δυο μας ηταν οι τρομερες ενοχες του.Πασχει εδω και χρονια απο κλινικη καταθλιψη και κρισεις πανικου και τον παρακολουθει ψυχιατρος.Τον εχω στηριξει πολυ,εχουμε περασει και δυσκολα
Εχουμε δεθει πολυ
Τωρα ,μετα απο 15 μηνες,μου ειπε οτι δεν μπορει να συνεχισει αλλο,γιατι νοιωθει πολλη πιεση και αγχος που τον παει πισω στην υποθεση της υγειας του.Και ακομα οτι δεν αντεχει αλλο να προσποιειται και μαλλον τον εχουν παρει χαμπαρι στο σπιτι του
Ξερω οτι λεει αληθεια.Δεν ξερω αν αντεξει τον χωρισμο,ουτε και εγω αν θα το αντεξω.Για να χωρισει ουτε λογος,ειναι πολυ ενοχικος .
Εχω ομως χασει την γη κατω απο τα ποδια μου.Αν τον πιεσω,μπορει να τον ξαναγυρισω.Αλλα δεν ξερω τι να βαλω σε προταιρεοτητα.Την σχεση μας?την υγεια του?Τον εαυτο μου?
Και αν τελικα χωρισουμε ,πώς να το ξεπερασω ολο αυτο
Η γνωμη και η συμβουλη σας μου ειναι πολυτιμη