Μελαγχολια που επιμενει...
Την ιστορια μου λιγο πολυ την ξερετε ολοι.
Εχω χωρισει πριν απο 6 μηνες, ασχημα, και το καλοκαιρι που μας περασε με παρακολουθουμε ψυχιατρος. Ειχε διαγνωσει τοτε βαρυ καταθλιπτικο επεισοδιο. Συγκεκριμενα τα λογια του ηταν ΄Ή θα παρω φαρμακα ή θα συνεναισει με τους γονεις μου να με κλεισουν σε μια κλινικη'. Οποτε και εγω αρχισα να περνω φαρμακα. Στην αρχη με κανανε να νοιωθω απαισια, και οταν αρχισα να νοιωθω καλυτερα εκοψα και τα φαρμακα και τον ιατρο.
Στο σημερα, με τον πρωην φιλο μου, ειμαστε μαζι σε ενα αλλο forum, οπου τελευταια αρχισε να μου μιλαει με πμ. Δεν ειναι κατι ερωτικο απλως φιλικα. Και του απαντουσα και εγω και αρχισαμε να μιλαμε που και που. Ολο αυτο ομως, ενω ημουν καλυτερα, αρχιζε να με πηγαινει παλι πισω, σε εκεινη την μαυρη εποχη. Συγκεκριμενα θελω να κλαιω συνεχεια και παραλληλα θελω να εχω και μια τυπικη σχεση μαζι του. Δεν μπορω να τον βγαλω τοσο ευκολα απο την ζωη μου, αλλα ξερω πως και αυτη η επικοινωνια μου κανει κακο. Ειναι σαν να ξυνεις ενα μαχαιρι στη πληγη...
Και σκεφτομαι να ξαναρχισω να πηγαινω σε ιατρο, αλλα δεν ξερω ποιον να δοκιμασω, ψυχιατρο ή ψυχολογο?