Γεια και χαρά σε όλους. Αποφάσισα και γω να γράψω το πρόβλημά μου μιας και έχω πέσει σε κατάθλιψη εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχω ένα είδος φίμωσης (κοντό χαλινό και έτσι) με αποτέλεσμα να πονάω κατά τη στύση μιας και δεν μπορεί να αποκαλυφθεί εύκολα η βάλανος. Είναι κάτι που δεν ήξερα μέχρι τώρα και σαν από ένστικτο να μην έχω πάει με γυναίκα ακόμη... Πρόσφατα το είδα σε ένα ντοκιμαντέρ πως πρέπει να αποκαλύπτεται ολόκληρη η βάλανος. Πήγα σε έναν ουρολόγο και μου είπε πως μπορώ να κάνω επέμβαση. Είναι σύντομη η διαδικασία αλλά αργεί πολύ η ανάρωση, σύμφωνα με τα λεγόμενά του. Διάβασα κάπου στο internet πρόσφατα ότι αυτό γίνεται και με lazer πιο σύντομα και με μικρότερο χρόνο ανάρωσης. Θα ήθελα να μου πείτε για αρχή τι μπορώ να κάνω μιας και δεν είναι εύκολο να μπω σ' αυτή τη διαδικασία γιατί είμαι και φανταράκι τώρα. Νιώθω ότι χάνω τα καλύτερά μου χρόνια. Βλέπω τσόντες και βάζω τα κλάματα... γιατί άραγε και γω να μη μπορώ να κάνω τίποτα? Είμαι αρκετά αγχώδης τύπος (αν και προσπαθώ να το ξεπερνάω ολοένα και περισσότερο). Με τους φίλους μου θα ήθελα να συζητήσω κάτι αλλά σκέφτομαι ότι θα με κοροϊδεύουν και οι ίδιοι μέσα τους (ή έξω τους) με την κατάντια μου, αν και όχι όλοι. Θα ήθελα μια βοήθεια σας παρακαλώ πάρα πολύ, γιατί είμαι και καλό παιδί και πιστεύω δε μου αξίζει κάτι τέτοιο να περνάω. Ότι θέλετε να με ρωτήσετε για να μπορέσετε να αποφανθείτε, ρωτήστε... Ευχαριστώ!