Οι χειρότερες μέρες της ζωής μου
Καλησπέρα,
θα ήθελα μια γνώμη σας παρακαλώ απο κάποιον ειδικό ή κάποιον που έχει περάσει κατι παρόμοιο γιατι ανυσηχώ μέρα με τη μέρα όλο κ περισσότερο μην πάθω κάτι σοβαρο, ακολουθώ ομοιοπαθητική αλλα δεν έχω ηρεμήσει ακόμη ικανοποιητικά, η ιστορία μου..
Μετά απο χρήση χασίς παρουσίασα κρίση πανικού για πρώτη φορα στη ζωή μου, εκείνη τη στιγμή απο την μαστούρα πίστευα απλα πως έπαθα κάτι κ πέθαινα.., ψυχοτραυματικό σόκ? δεν ξέρω πως να το περιγράψω, αφού "διέφυγα" τον "φανταστικό" αυτον κίνδυνο μπήκα πάλι στους φυσιολογικούς μου ρυθμούς, δουλειά, καθημερινότητα κλπ, για κάποιου μήνες μετα το περιστατικό ήμουν απόλυτα καλα, μετά απο μήνες ήρθε μια συσσώρευση πολλών καταστάσεων που με άγχωναν κ κάποιων που με έφεραν σε αδιέξοδο όπως επίσης και κάποιων μεγάλων αλλαγών στη ζωή μου και κατέληξα με συμπτώματα πανικού πάλι που με ανάγκασαν να τρέξω πανικόβλητος στα επείγοντα, ταχυκαρδίες, έντονο άγχος, ζαλάδες κ θολούρες, ωστόσο δεν μου βρήκαν τίποτα παθολογικό.
Τώρα μετά απο καθημερινή πάλη με όλα αυτα έχω την αίσθηση πως τρελαίνομαι, πώς μέρα με τη μέρα τα χάνω με όλο αυτο το μαρτύριο, μια καθημερινότητα χωρίς διάθεση, με καθημερινό φόβο κ ανυσηχία μήν πάθω κάτι με τόσο άγχος και σκέψεις, μη πάθω κάτι, έφραγμα, εγκεφαλικό..
Προβλήματα στη δουλειά κ στη ζωή μου με κρατάνε σε πίεση, δεν μπορώ να χαλαρώσω κ να αποβάλλω το άγχος μου.. τί μπορώ να κάνω? Κάτι που να μην με βάλει σε φαρμακευτική αγωγή με ψυχοφάρμακα γιατι δεν θα το αντέξω κ αυτο,
η ομοιοπαθητική έχει αποτελέσματα? Κάνω σχεδόν 2 μήνες κ έχω μια σχετική βελτίωση αλλα όχι τιποτα το σημαντικο.
Απλά .. βοήθεια
Ευχαριστώ