Quote:
Originally posted by Adzik
Μαρακι...δωσε χρονο στον εαυτο σου...και πρεπει να γινω σκληρη και να σου πω πωσ ηρθε η ωρα να ωρημασεισ ακομη περισσοτερο..
ειχαμε μιλησει και τοτε...
πιστευω πωσ ηρθε η ωρα να φυγεισ απο το σπιτι..των γονιων σου...ξερω θα μου πεισ..ειναι το οικονομικο..και παλι θα σου πω...πωσ ξερεισ καλα πωσ ειναι δικαιολογια...
εισαι πια μεγαλη κοπελα... παρε την ζωη σου στα χερια σου... αφου ξερω οτι μπορεισ...
κι εγω παιρνω 650 ευρω...τολμησα ομωσ να κανω οικογενεια....και ναι...καθε μηνα ημαστε στριμογμενοι οικονομικα..ναι ...καθε μηνα...τα μετραω...ευρω ευρω...
δεν εχουμε ανεσεισ...αλλα δεν μασ λυπει και τιποτα...ημαστε ευτυχισμενοι...κι ασ εχουμε λιγα..και πανω απ ολα ο ενασ τον αλλον...
Μαρακι,,,ξεκινα.......τι περιμενεισ????...να γινω πιο σκληρη??? περιμενεισ..να φυγουν απο την ζωη οι γονεισ σου για να μεινεισ επιτελουσ μονη εκει μεσα?.....θα περασουν ακομη πολλααααα χρονια μεχρι να συμβει αυτο....
μεχρι τοτε πρεπει να ζησεισ.....
να σταθεισ....να αναλαβεισ ευθυνεσ....και ναι και υποχρεωσεισ....οι υποχρεωσεισ χαριζουν ομωσ και δικαιωματα....
πχ ..θα μπορεισ επιτεελουσ να εχεισ την υσηχεια σου....τον χωρο σου...να τον φτιαξεισ οπωσ θελεισ..να κοιμασαι οποτε θελεισ.....να κανεισ ερωτα οποτε θελεισ.... κλπ...
ειναι μεγαααλο πραγμα αυτη η ελευθερια....
ειναι καιροσ Μαρακι μου.... να μεγαλωσεισ...και ναι ...να στριμοχτεισ ισωσ λιγακι...αρχικα...αλλα παντα μπορεισ να ζητησεισ οικονομικη στηριξη και απο τουσ γονεισ σου...
σε φιλω γλυκα....
βρεσ το κουραγιο..μια αποφαση ειναι...ζησε.... το μεγαλο βημα το εκανεσ....εμπροσ λοιπον κι εμεισ εδω ημαστε..
μακια
Χαρακτηριστικο συμπτωμα στις ψυχωσεις ειναι η αδυναμια βουλησης.