Quote:
Originally posted by arsus
Γεια χαρα παιδες.Ειμαι 28 ετων και μπορω να πω με πολυ εντονη κοινωνικη και σεξουαλικη ζωη.Ξαφωικα τον αυγουστο επαθα το λεγομενο και καλα αυχενικο.Αρχισα να ζαλιζομαι κτλ,μονο που το παθα μεσα σε κοσμο και ενιωθα ντροπη.Αρχισε να ριζωνει ο φοβος οτι θα το παθω και αλλη φορα κτλ.Αρχισα να κανω φυσιοθεραπειες κτλ καπως χαλαρωνα αλλα κατι ειχε αλλαξει μεσα μου.Δυστυχως τα πραγματα επειδινωθηκαν το σεμπτεμβρη οπου και χωρισα(επεισοδιακα) και αρχισε η κατω βολτα.Μουδιαζαν τα ποδια μου ακρα γαμπες κτλ ωομιζα ειναι απο ακινησια κτλ.Ξεκινησα γυμναστικη αλλα καμια αλλαγη,πραγματικα φοβηθηκα και αρχισα να τρεχω σε γιατρους καθε ειδικοτητας,ακτινογραφιες μαγνητικεσ κτλ.Αποφασισα να δω μονος μου και τελικα καταλαβα οτι οταν βρισκομε σε τραπεζες και γενικα πολυ κοσμο το παθαινω σε βαθμο που ζαλιζομε και παθαινω πανικο.Εχω να βγω για ποτο και καφε 3 μηνες,μου χε γινει εμμονη ιδεα,μην το παθω σε κοσμο και γινω ρομπα,κοινως αναμονη.Το περιεργο ειναι οτι το παθαινω και σπιτι μερικες φορες και το συνειδιτοποιω....κοινως εν γνωση.Ποτε στη ζωη μου δε πιστευα οτι θα παθω κατι τετοιο και η λεξη ψυχολογος μου φαινεται ακραια μια και κανεις εξομολογηση και απλως ειναι παροδικη χαλαρωση.Τελευταια λυση μου ειναι ο νευρολογος μια και μου ζητηθηκε απο καποιο φιλο ιατρο να κανω ηλεκτρομυογραφημα.Αλλοι λενε μπορει να ναι θυροειδης,αλλοι αλλα,εγω παντως βλεπω εχω χασει τη διαθεση μου και τη ζωντανια πο ειχα...κοινως ψυχολογια τραμαπαλα.Κατεβαινω στην αγορα πηγαινω σε μαγαζια αν και μου ειναι ζορικο πιεζομαι προσπαθω.Στη εργασια μου προσπαθω να το κρυψω μια και εχω συναναστροφες με πολυ κοσμο και το παιζω τρελιτσα.Αν καποιος γνωριζει κατι η εχει υποστει κατι παρομοιο μια γνωμη και συμβουλη θα ηταν χρησιμη.Ηδη και τωρα που γραφω αυτα τα πραγματα το κεφαλι μου παει να σπασει.:D