οριακή διαταραχή και χρήματα
Έχω διαγνωστεί με οριακή διαταραχή. ψυχαναγκαστική και εξαρτητική.Είμαι 24 ετών ,σπουδάζω στην Αθήνα και κατάγομαι από μία επαρχιακή πόλη. Οι γονείς μου, μου πληρώνουν το ενοίκιο και όλους τους λογαριασμούς και μου δίνουν την εβδομάδα 120 ευρώ.
Δεν μπορώ νατα βγάλω πέρα,για αυτό συχνά τους λέω ψέματα ότι έχω έκτακτες ανάγκες, που σημειωτέον τώρα τελευταία με έχουν πάρει είδηση ότι λέω ψέματα.Ένα άλλο που είχα κάνει πέρυσι είναιότι έκανα αίτηση για πιστωτικές και απο αυτές τρεις εκδόθηκαν.Την προηγουμενη εβδομάδα έκανα αίτηση για μία τελευταία και απορρίφθηκε όπως ήταν αναμενόμενο.
Ένας από τους λόγους που ξοδεύω τόσα πολλά χρήματα είναι ότι δεν μπορω να μπώ με ευκολί στα μέσα μαζικής μεταφοράς και χρησιμοποιώ ταχι για τις μετακινήσεις μου.Επίσης τώρα τελευταία άρχισα να μαγειρεύω,γενικότερα τις περισσότερες φορές προτιμώ να παραγγέλνω φαγητό.¨Οταν έχω χρήματα στα χέρια μου , κάτι παθαίνω , θέλω να τα ξοδεύω αμέσως...
Εσείε που έχετε οριακή διαταραχή ποια είναι η άποψη σας επί του θέματος;Αντιμετωπίζετε το ίδιο προβλημα;