-
fovia ..
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
ΕΙΜΑΙ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΟΒΙΑΣ..ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ ΛΙΠΟΘΗΜΗ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΠΟΤΕ..ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ..ΟΛΗ ΜΕΡΑ..ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΕΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..
ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΓΩ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΦΟΒΙΩΝ...
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ προς τι ο φοβος για αυτο?σου εχει ξανατυχει οταν εισαι μονη σου?
φοβασαι κατι συγκεκριμενο πχ το σκοταδι/?γιατι αν και το ξεκαθαρισες ειπες εμενες συνεχεια με καποιον..μηπως επειδη καταβαθος φοβοσουν οντως κατι?δεν ξερω λεω και εγω...
γιατι δεν σκεφτεσαι να κανεις κατι δημιουργικο πχ να βαζεις μουσικη..να μαειρευεις..εμενα επιανε οταν μρχοταν ε πολυ λιγο αυτο..δηλ εγω δεν ειχα τετεοια φοβια αλλα μια φορα δεν μαρεσε που μεινα μονη..συνηθως η μουσικη ετσι οπως λεω ξορκιζει τον φοβο..γιατι για αρχη πχ αν και δεν το συνιστω ναμην αντιμετωπιζεις τοω φοβο μπαμ κα κατω δεν φωναζεις μια φιλη σου για λιγες ρες να μενετε η καποιον συγγενη πχ?και σταδιαα μενεις μονη...ελπιζω να σε βοηθησα λιγο η να σε εκαα να σκεφτεις.