δεν το ΠΙΣΤΕΥΩ αυτο που ΓΙΝΕΤΑΙ!¨)
Καλημερα και καλως σας βρηκα!!!
Λοιπον 2 λογακια για μενα.Ειμαι ο λαζος 28 χρονων x-τοξικομανης x-σχιζοφρενης(συμφωνα με καπιους ψυχολογους!) νυν οριακος!(με κοινωνικη φοβια,καταθλιψη,2 ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ αποπειρες αυτοκτονιας(χα).Λοιπον πως βρηκα το forum?Τον σεπτεβρη με πηρανε επιτελους τηλεφωνο απο το προγραμμα του Ο.ΚΑ.ΝΑ.Ετσι μεχρι να βαλω μπρος την κανονικη ζωη μου καθομουν κλεισμενος σπιτι.Ετσι βρηκα αυτο το site.Βασικα παντα με τσιγκληζε η ψυχολογια.Λοιπον να μην τα παραγραφω με βοηθησε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που ειδα οτι υπαρχουν και αλλοι σαν και εμενα!Οχι πρεζακια (χα αυτο και αν το ηξερα) αλλα ατομα με ψυχικα προβληματα.Βλεπετε η οικογενεια μου και ο κοινωνικος της περιγυρος ειναι (ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ για μενα) υγιεις δλδ ημουν το μαυρο προβατο για 2 περιπτωσεις(τοξικομανια,ψυ χικα).Δυσκολα.Εως τον σεπτεβρη εκανα χρηση απο τα 14.Τα εχω δει ολα.Στα 24 μου σε ενα παραληρημα εκανα την 1 αποπειρα.Τοτε ξεκινα ο 2ος εφιαλτης.Ξυπνησα μετα απο 25 μερες στην εντατικη τραχειοτομεια κτλ κτλ.Χα θυμαμαι το βλεμα της ξαδερφης μου οταν με ειδε.Μετα ακουλουθησε επεμβαση κτλ κτλ.1 χρονο κλεισμενος μεσα λογω των επιπλοκων.Μια τρελα!Κάλα τοτε η κοινωνικη φοβια εγινε ΤΕΡΑΣΤΙΑ!Δεν την παλευα με τπτ.Οτι και να επαιρνα δεν το εδιωχνε.Αρχισα να εχω τασεις αυτοκτονιας(εκανα και αλλες αποπειρες εκτος απο τις 2 τις σημαντικες εκοβα ποτηρια τα εχωνα στο λαιμο,καλα το συνηθισμενο φλεβες,κατεβαζα χλωρινες κτλ).Ωσπου μπηκα σε ενα κολαστηριο(ψυχιατρειο δλδ).Βγηκα τα ιδια.Ωσπου σε ενα ακομα παραληρημα και αλλη αποπειρα.Καλα αυτη τη φορα ειχα τεραστιο ΦΑΡΔΟΣ(που εζησα και που δεν ειχα τραυματα)!Οι συγγενεις μου ηθελαν να με ξανακλεισουν ενω ημουνα στο νοσοκομειο το γενικο!Ε απο εκει και υστερα ειναι οπως η φυλακη.Μια εξω 10 μεσα.Εσωτου πηρα την αποφαση να κανω την κωλοαιτηση(ετσι την ελεγα τοτε) για το υποκαταστατο(βουπρενομορφ� �νη).Καλα για μεθαδονη δεν το συζητουσα.Ειχα παει σε πολλα προγραμματα στεγνα.Φανταστειτε στα 17 ημουνα αθηνα για την στροφη(ειμαι απο βορεια ελλαδα).Μα το μονο και μονο που παω γυμναστηριο,2 φροντιστηρια βγαινω σε καφετεριες και αλλα μαγαζια νηφαλιος(καλα εδω θα μου πουνε οτι παιρνω το υποκαταστατο μπλα μπλα μπλα καλα εδω ενημερωνω τα ατομα που δεν ξερουν οτι με την βουπρενομορφινη δεν κανεις κεφαλι δεν μαστουρωνεις εμενα αυτο που με βοηθαει ειναι οτι δεν εμφανιζετε η ΤΕΡΑΣΤΙΑ καταθλιψη που ειχα οταν εκοβα)οταν τα προηγουμενα χρονια για να βγω απο το σπιτι (λογω και της κοινωνικης φοβιας) επρεπε να πιω της παναγιας τα ματια.Για μενα παιδια μπορει να ειναι μονο 2 μηνες (28 σεπτεβριου αρχισε συν 1 μερες πριν που μπηκα για 1 φορα οικιοθελως σε κλινικη για τα σωματικα) αλλα οπως γραφει και ο τιτλος δεν το πολυπιστευω αυτο που μου συμβαινει!Εγω να γραφω σε forum?Εγω το ενα εγω το αλλο?Λοιπον οταν αρχισα να σας πρωτοδιαβαζω ημουνα σε απογνωση.Με μικρα βηματακια ξεπερασα την ΓΑΜΗΜΕΝΗ (sorry! αλλα επρεπε να το γραψω)κοινωνικη.Φυσικα με την βοηθεια και ψυχολογου(ιδιωτικου οκανα δεν εχει και πολλα πραματα δυστυχως) την ΞΕΠΕΡΑΣΑ.Και σας μιλαει ενα ατομο που την ειχε απο τα 16.Πολλα μου λειπουνε απο την ζωη αλλα ειμαι αισιοδοξος!Λοιπον παιδια (με κοινωνικη,αγοραφοβια καταθλιψη) φυσικα ο καθενας ειναι διαφορετικη περιπτωση αλλα αφου τα καταφερα εγω πιος? εγω? χα!Το λεω και δεν το πιστευω!Σιγουρα ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!Ενα μεγαλο ευχαριστω!!!Σε σας αλλα ενα μεγαλυτερο στην Χ που ηταν στην ζωη μου 7 χρονια(2 χρονια δεν ειναι) και με στηριζε αν και δεν τα καταφερε τοτε.Λοιπον εδω γυρω θα ειμαι!ΚEEP IN TOUCH!