και μονο που ξεκιναω να γραψω αυτο το θεμα με πιανει η καρδια μου..η γνωστη ταχυκαρδια και το μουδιασμα στο συγκεκριμενο σημειο του εγκεφαλου μου..
παιρνω λοιπον βαθια ανασα και γραφω..
φοβαμαι και λυπαμαι ακομα περισσοτερο.ειναι το μονο που δεν μπορω να αντεξω,το μονο που εχει μεινει,αυτο που επιμενει και με τρωει καθημερινα, η αγοραφοβια..
για τον καθε ενα ειναι διαφορετικα.ξερω, καποιοι δεν μπορουν καν να πανε σε ενα σινεμα,δεν μπορουν καν να βγουν απο το σπιτι..οχι δεν ειμαι αχαριστη χαιρομαι που μπορω και λειτουργω σ τετοιες καταστασεις και δεν αντιμετωπιζω προβλημα..
απο μικρη ελεγα οτι θελω να φυγω,να ζησω εξω,να σπουδασω και να κανω καριερα εκει εξω.ηταν το ονειρο μου.ηταν η σκεψη η οποια οταν ημουν λυπημενη με κρατουσε ελεγα περιμενε εχεις ακομα να ζησεις ειδικα οταν θα πας εκει..
κα ερχομαι στο τωρα..
εγω?να παω εξω?για σπουδες?μονη μου?σε ενα αγνωστο μερος?αναμεσα σε αγνωστους?τοσο μακρια απο το σπιτι μου?το σπιτι μου??
ποιο σπιτι μου?οπουδηποτε ηταν το σπιτι μου,οπου πηγαινα τωρα το θυμηθηκα?το σπιτι μου?ειναι δυνατον?
δεν μπορω καν να εκφραστω,αλλο προβλημα το δευτερο.
χανω την επικοινωνια μου με τους ανθρωπους,εγω το πιο κοινωνικο ατομο στον κοσμο,εγω!
θελω να φυγω,πρεπει να φυγω,δε ειχα φανταστει ετσι τη ζωη μου.εγω αλλα ονειρα ειχα για εμενα και τωρα τα ονειρα μου ειναι οι εφιαλτες που με κανουν και ξυπνω καθε βραδυ.αγνωστη μεταξυ αγνωστων σε ενα αγνωστο μερος μακρια απο το σπιτι μου..