Quote:
Originally posted by dansk
δεν ηταν τοσο απλα τα πραγματα.. ειχαμε 18 χρονια διαφορα. τους τελευταιους 3 μηνες σκεφτοταν πως θα αντιμετωπιζαμε τους δικους μας, οι οποιοι θα αντιδρουσαν σε αυτη τη διαφορα μας. Remedy, ειχες δικιο.. αυτου του ειδους τα προβληματα ειχαμε. Τα αντιμετωπιζαμε, γιατι του ελεγα οτι δεν ειναι ακομα ο καιρος να σκεφτομαστε κατι τετοιο, αφου δεν ηταν στα αμεσα σχεδια μας να τους το πουμε. Αλλα παρ\'ολα αυτα εκεινος το σκεφτοταν συνεχεια. Εκεινο το βραδυ του ειπα να χωρισουμε γιατι δεν ηθελα ν τον βλεπω ετσι προβληματισμενο. Την επομενη μερα, οπως σας ειπα, μιλησαμε το μεσημερι κ μου ειπε οτι μου ειπε, το βραδυ ομως βρεθηκαμε, Συζητησαμε κ βρεθηκαμε να κανουμε ερωτα. Το θεμα ειναι ομως οτι μου λεει συνεχεια οτι δε γυρναει πισω λογω του οτι δε του τηλεφωνησα αμεσως κ οχι λογω αυτων των προβληματων. Μεσοβδομαδα που ξαναβρεθηκαμε, τον φιλησα κ μου ειπε οτι δεν ειναι σωστο αυτο κ του απαντησα οτι ειναι γιατι μπορει να ειμαστε χωρισμενοι αλλα ειμαστε δυο ανθρωποι που αγαπιουνται κ βρεθηκαμε να ξανακανουμε ερωτα. Με ποναει το γεγονος οτι ξερω οτι μ\'αγαπαει κ ειμαστε χωρια.
βασικα ειναι τυπος που τον προβληματιζουν κατι αχρηστες λεπτομερειες