Originally Posted by
Konstantinoss
Μετα απο καιρό ξαναγράφω.. δεν με έχει αφήσει ύσηχο αυτο το μαρτύριο, έχω διαβάσει σχεδόν όλους τους προβληματισμούς όλων στο φόρουμ αλλα κανείς δεν περνάει αυτο που περνάω εγώ, σκέψεις που καρφώνονται στο μυαλό οτι θα κάνω κακό σε κάποιον.. μακάβριες, να μη σε αφήνουν ύσηχο να σου τρώνε το μυαλό και τη ψυχή, κάθομαι σπίτι γιατι μου χαλάνε τη διάθεση για το οτιδήποτε, πέφτω για ύπνο για να μη σκέφτομαι, κάθομαι και αναρωτιέμαι μη καταλήξω σε αυτα που ακούμε στις ειδήσεις, τη σκότωσε επειδη είχε ψυχολογικά προβλήματα.. γιατί να έχω πάθει κατι τόσο άδικο και μαρτυρικό, καλύτερα να είχα καρκίνο να τελείωνα, δεν αντέχω τις εμμονές αυτές, "θελω να σκοτώσω", να πηγάζει απο μέσα μου μια δύναμη που να μου λέει κάντο, να παλεύω με τις σκέψεις μου και με το ρεαλιστικό, μα είναι δυνατόν να σκέφτομαι τέτοια πράγματα?
Κ όμως είναι, και αν ακούγεται μαρτυρικό που να το περνούσατε κιολας, να σκέφτομαι να δεθώ στο κρεβάτι μου μη τυχόν σηκωθώ στον ύπνο μου και κάνω κακό σε κανέναν,και όλα αυτα απο το άγχος, πιέστηκα πολύ μια περίοδο της ζωής μου, έπαθα κρίσεις πανικού και ξαφνικά με ενοχλούσε η όψη του μαχαιριού, καθόμουν να φάω και έκρυβα το μαχαίρι, έτσι άσχετα, απλά το ένιωθα, μετά άρχισαν οι μακάβριες σκέψεις, να μαχαιρώνω, να, να, να.., πήγα σε ψυχιατρείο, μίλησα με τον γιατρό εκεί, του είπα φοβάμαι, και άν έπαθα καμια ψύχωση ή κατι και κάνω τις σκέψεις μου πραγματικότητα? Κράτησε με του λέω μερικές ημέρες να με εξετάσετε να δούμε τι είναι.. μου απάντησε πως μου φένεσαι μια χαρά παιδί, λογικότατο.. εδω μέσα δεν σε βάζω, ξέρεις τι έχει εδω μέσα? Πάρε ενα ταβόρ κ πάνε σπίτι σου να ηρεμήσεις.. αυτό έκανα, πήγα σπίτι κ απο τότε παίρνω φάρμακα, ίσως πλέον να μην έχω αυτές τις εμμονές κάθε μέρα και όλη μέρα αλλα όταν με πιάνουν είναι σαν να γυρνάω πάλι απο την αρχή, απίστευτο μαρτύριο, να νιώθω ψυχοπαθής, να σκέφτομαι οτι μπορεί να χάσω τον έλεγχο και να το κάνω, να μαχαιρώσω κανέναν με την ίδια λογική που το έκαναν και οι άλλοι. Ο γιατρός μου μου λέει ειναι καταναγκασμοί, ΙΔΨ δλδ μάλλον, σκέψεις που δεν πρόκειται να κάνεις πραγματικότητα. Εμένα όμως κατι μεσα μου μου λέει πως δεν είναι αυτο και ίσως είναι κατι πιό σοβαρό, έχει κολλήσει το μυαλό μου στη ψύχωση, και άν έπαθα ψύχωση στο να θέλω να σκοτώσω? Τα διαβάζω και δεν πιστεύω οτι έχω γράψει εγώ αυτο το κείμενο, ένας άνθρωπός καλοσυνάτος, ευαίσθητος που είχα τόση ηρεμία μεσα μου, το διαβάζω και μου φέρνει αηδία, τρόμο και απελπισία, αλλα αυτό περνάω, να ακροβατώ σε ένα σχοινί που απο τη μιά να έχει τη λογική και απο την άλλη τη φρίκη. :(