Quote:
Originally posted by unlucky
Τι ακριβώς εννοείς Θεοφανία μου οτι τα πράγματα δεν θα γίνουν καλύτερα;
Με τον πατέρα μου δε μιλάμε πια..Λες να μη με συγχωρέσει;Λες να καταλαβαίνει οτι έχω φθάσει στα όρια μου;Ειλικρινά τους γονείς μου τους λατρεύω.Για μένα είναι τα πάντα.Δεν καταλαβαίνω πώς εφθασα ως εδώ..Δεν θέλω να τους ξαναπειράξω ποτέ.Ζητάω συνεχώς συγχώρεση απο το Θεό και απο τους γονείς μου.
Αυτό που θέλω είναι να καταπολεμήσω τα νεύρα μου.Οτι και αν πηγαίνει στραβά δεν θέλω να ξεσπάω σε αυτούς . θέλω να πιστεύω οτι με αγαπούν ακόμα παρά την απαράδεκτη στάση μου.
Αυτό που είπες για τους γιατρούς..η μητέρα μου για 15 χρόνια είχε ιδιώτη ακριβο γιατρό ο οποίος προκειμένου να εχει πελάτη δε τη βοηθούσε ,κάθε άλλο.
Τον τελευταίο χρόνο την παρακολουθεί γιατρός του δημοσίου και είναι άλλος άνθρωπος.Τη ρωτάω πως νιώθει και μου λέει οτι είναι πολυ καλυτερα με αυτα τα φάρμακα.
Τώρα όμως που βελτιωθηκε η κατάσταση με τη μητέρα μου,πράγμα για το οποίο είχα χάσει τις ελπίδες μου, εμφάνισα εγω διάφορα προβλήματα με την υγεία μου,προστέθηκαν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες που μου απέκρυπτε ο πατέρας μου για να συγκεντρωθώ στις σπουδές μου και ενιωσα οτι η ζωή, μου τα φέρνει όλα στραβά.Τρελάθηκα!Λέω γιατι Θεε μου δε με αφήνεις να χαρώ λίγο;
¨Ενιωσα οτι ο πατέρας μου χάνει τον έλεγχο σε κάθε τι στη ζωή του,οτι δε με υπολογίζει και οτι πληρώνω τις συνέπειες των λαθών του.
Εχω μετανιώσει για οτι έκανα,το μόνο που θέλω ειναι να με συγχωρήσει και να το ξεχάσει.Να το διαγραψει απο τη μνήμη του.Εγω τους έχω συγχωρήσει για όλα.