η ελπίδα είναι το παν. Σταδιο επαναπροσαρμογης
μετά απο δυό χρόνια ψυχοφαρμάκων είμαι στο στάδιο της επαναπροσαρμογής μου. έπαιρνα 13 φάρμακα και πήγα σε διάφορους ψυχιάτρους. Το μόνο που έχω να πω είναι: είναι όλα στο μυαλό και αν το πιστεψείς θα γίνεις καλά κόβωντας ΣΩΣΤΑ τα φαρμακά γιατι αν τα κοψεις αποτομα η με μη σωστο τροπο μπορεις να παθεις το φαινομενο rebound psychosis. μερικές συμβουλές
1. υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βλέπουν και ακούν πράγματα π.χ. τα παλικάρια της new age θρησκείας που πληθαίνουν σαν τις μύγες. Αυτοί δεν παίρνουν φάρμακα αλλα ισα ισα ζουν στο μαξιμουμ.
2. το παν ειναι η στηριξη απο το οικογενειακο περιβαλλον. Αν η μανα σου σε λεει τρελο και ο πατερας σου συμφωνει σαν τη δικη μου περιπτωση εως προτεινως, τοτε δεν θα γινεις καλα.
3. αυτά περι ανυμποριας δουλειας και ψυχωσης ειναι μαλακιες του πουστη...συγγνωμη κιολας. Εγω επαιρνα 13 φαρμακα και ειμαι πρωτος στη σχολη μου και μπορω να δουλεψω πιο καλα απο ολους σχεδον τους φιλους μου(βασικα καλυτερα...)η δουλεια ειναι παιχνιδακι απλως αν εχεις αγχος προκαλουμενο απο τα χαπια και τρεμεις απο τα χαπια(εξτρα αγχος) και δεν εχεις στυση(εξτρα αγχος) τοτε δεν μπορεις να δουλεψεις( δεν θα αναφερω που εχω δουλεψει.).ΑΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ 15 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ΅ΜΥΙΚΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ. τα αντιψυχωσικα φερνουν αποβλακωση στο τροπο σκεψης για αυτο και παραπονιουνται οσοι διαβαζουν για ανωτατες σχολες.
4. μην ανυσηχείτε για τις παρενεργειες γιατι περνανε.
Ερώτηση: Θα νιώθετε όπως πριν?
Ναι, απολύτως
Α και παρεπιμπτόντως... Αν μαλώσει κάποιος με τη γκόμενα του θα έχει καταθλιψη και δεν θα βγαίνει απο το σπίτι του...αλλα δεν θα πάρει φάρμακα...
Αν κάποιος με φάρμακα/η χωρίς μένει μέσα στο σπίτι του βράζει στο ζουμί του. Είναι καλό να βγαίνεται.
Να θυμάστε είναι όλα στο μυαλό... Να βλέπετε αυτούς που σηκώνονται απο τα καροτσάκια μόνο με την αυθυποβολή...
επίσης κάνω και νηστεία καμιά φορά κυριώς για να χάσω κιλά...
άρα έχω απόλυτο έλεγχο στο μυαλό μου. είχα χάσει 3 κιλα σε μια βδομαδα και εκανα διαδρομο κλπ ασχετως που τα ξαναβαλα.
Οποτε να βγαινεται εξω και να λετε οτι ολα ειναι στο μυαλο
Ο ΣΩΣΤΟΣ/ΛΟΓΙΚΟΣ τροπος αντιμετωπισης ειναι το παν βεβαια...
εδω αν σε λενε ολοι οτι εισαι βλακας θα το πιστεψεις στο τελος. ποσο μαλλον αν ειναι και με βουλα γιατρου η οποια παιζει να ειναι και λανθασμενη...