-
PLEASE HELP!!!
Εδω και 3-4 βδομαδες ταλαιπορουμαι απο φοβερες ζαλαδες και ταση για εμετο.Νιωθω αδυναμια στα ποδια και ενα αισθημα πως θα πεσω κατω οτι θα παθω μπλακ αουτ.Ειχα υποβληθει τον οκτωμβρη σε αξονικη στο κεφαλι για προληπτικους λογους,επειδη ειχα ζαλαδα αλλα και πονοκεφαλους τοτε.Η εξεταση ειχε βγει μια χαρα,η ιδεα ομως και ο φοβος δε λενε να φυγουν,σκεφτομαι και αν εχει βγει λαθος η εξεταση?Exω εδω και 3 χρονια νοσοφοβεια...εδω και 1 μηνα κανω θεραπεια με 2 σεροξατ τη μερα.Υπαρχει περιπτωση αυτα που νιωθω να ειναι παρενεργεις του φαρμακου?Σημερα επισκεφθηκα διαφορετικο παθολογο και του εδιξα ξανα την αξονικη...την ελεγξε προσεκτικα,μου λεει ολα φυσιολογικα...μη φοβασε.Νιωθω ομως τρομερο φοβο και ζαλη,οτι θα καταρευσω απο λεπτο πως λεπτο.Επισης με εχει πιασει κατι και τρωω συνεχεια,ασυνεσθητα...ισως απο το φαρμακο δεν ξερω.Ας με βοηθησει καποιος η ας πει τη γνωμη του...δεν αντεχω αλλο,φοβαμαι πολυ!
-
μαλον ειναι απο το φαρμακο αλλα πεσ το στον γιατρο που σου εδωσε τα σεροξατ για να σιγουρευτεις
-
η αυξημένη όρεξη μάλλον είναι από τα φάρμακα, πρόσεχε το λίγο, γιατί θα πάρεις κιλά.
για τα άλλα, δεν ξέρω να σου πω, αλλά εφόσον ο γιατρός σου λέει να μην ανησυχείς, ίσως θα ήταν καλό για σένα να τον ακούσεις...
-
ναι τα παιρνω κανονικα τα σεροξατ,δεν τα εχω σταματησει ουτε μειωσα ποτε τη δοση