πρώτη επίσκεψη σε ψυχολόγο
Καλησπέρα..
Παρακολουθώ συχνά το φόρουμ και σκέφτηκα ότι ήρθε η ώρα να γράψω και γω..
So.. Mετά από πολύ και χρόνια σκέψη αποφάσισα να επισκεφτώ, επιτέλους, κάποιον ειδικό. Σε όλο αυτό με παρότρυναν και οι γονείς μου.. Το περασμένο καλοκαίρι επισκεύτηκα γνωστό μας ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή όπου πολύ σύντομα του είπα τί νιώθω..Ο οποίος, διότι γνωστός, με παρέπεμψε σε άλλους και μου συνέστησε ψυχοθεραπεία. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η συνάντηση δε μου άφησε και τα καλύτερα συναισθήματα και δεν πήρα ποτέ τηλέφωνο..ώσπου τελικά το αποφάσισα..
Το συζήτησα με τη μητέρα μου και αποφασίσα, λανθασμένα, να πάρει αυτή τηλέφωνο.. Αισθάνομαι τραγική, υπερβολικά ανώριμη και χαζή γι\'αυτό.. Κοντά 20 χρονών γαιδούρα και έβαλα τη μητέρα μου να τηλεφωνήσει..Όπως καταλαβαίνετε, όταν άφησε το μήνυμα στον τηλεφωνητή, η κυρία αυτή με πήρε τελείως απορημένη, χαρακτηρίζοντας όλο αυτό το γεγονός τελείως \'\'παράδοξο\'\', όπως είπε..Και έχει δίκιο..Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα..Όπως και να \'χει έκλεισα μαζί της ραντεβού για την ερχόμενη εβδομάδα..Και τώρα έχω ΚΑΙ το άγχος ότι θα με θεωρήσει τελείως χαζή και ανώριμη..Ντρέπομαι πάρα πολύ να πάω, ακόμη περισσότερο δηλαδή τώρα..Τι γνώμη έχετε για αυτό?:( Συν τοις άλλοις, είμαι πολύ νευρική... Τί κλίμα ακριβώς θα υπάρχει? Τι πρέπει να πω ? Νιώθω απαίσια...
Ευχαριστώ πολύ...