Ανθυιγεινές καταστάσεις, κίνδυνος αυτοκτονίας, περισσότερα φάρμακα...
Την πρώτη φορά που ερωτεύθηκα και προδόθηκα κατέληξα στο νοσοκομείο έχοντας καταπιεί 20 ασπιρίνες. Πάντα ήμουν μελαγχολική, ήμουν το παιδάκι που κορόιδευαν και έφτυναν όλοι. Πάντα είχα προβλήματα. Έκανα τη μαλακία και μετά πλακώθηκα στα φάρμακα και στις ψυχαναλύσεις. Έπειτα βρήκα έναν άνθρωπο που λάτρεψα κυριολεκτικά κ αυτός έλεγε πως με λατρεύει και πως είμαστε ο ένας για τον άλλο και "για πάντα μαζι"... Βέβαια από ένα σημείο κ μετά δεν μου φερόταν καλά αλλά υπέμεινα επειδή "αγαπιόμασταν"... Όταν του έλεγα να χωρίσουμε επειδή δεν άντεχα να πονάω με πράγματα που γινόντουσαν με κρατούσε με δάκρυα και λοιπά ψέμματα....
Γυρνούσα.
3 χρονιά σχέση.
Ξαφνικά εκεί που δεν το περίμενα το "αρνί" πήγε με άλλη, και με άφησε για αυτή την άλλη που γνώριζε μονό μερικές μέρες.
Και όταν σου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι χάνεσαι. Πλέον ήθελα να πέσω από το μπαλκόνι για να πεθάνω ακαριαία.
Τα έπαιξα! Ένιωθα όπως τότε την πρώτη φορά που χάθηκα στον πόνο κ πήρα χάπια ... και έτσι νιώθω...
Δεν είχα σταματήσει ποτέ τα αντικαταθλιπτικά, πλέον όμως είναι σαν να πίνω νεράκι...
Έτρεξα το πρωί στο γιατρό, καλύτερο αυτό από το να χαθώ!
Του λέω "Κάντε κάτι! Θα χαθώ! "
Είπα είπα διάφορα, έκλάψα και στο τέλος πήρα στα χέρια μου μια ωραιότατη συνταγή που διπλάσιάζει τη ποσοτητά του αντικαταθλιπτικού και μου έγραψε κ ηρεμιστικά για να μη κάνω καμιά μαλακία...
Αυτή τη στιγμή είμαι σχετικά πιο ήρεμη, αλλά και σα μαστούρι λόγω του Tavor...
Εμένα οι "έρωτες" μου βγαίναν πάντα σε κακό για την υγεία μου. Δεν μπορω να τα αντέξω όλα αυτά δεν είναι για μένα...
Δεν το ξανά διακινδυνεύω...
Τέρμα οι έρωτες και τα γκομενικά
Next step θα είναι ή τρέλα ή θανατός
οπότε ας ζήσω και ας ζήσω χωρίς άντρες...
Αρκεί να είμαι καλά.