Έλλειψη ερωτικής διάθεσης (από γυναίκα)
Είμαι 33 χρονών και εχω μία σχέση εδώ και 3 χρόνια. Στην αρχή στο ερωτικό κομμάτι υπήρχε όρεξη και από τους 2, αλλά κατά την γνώμη μου (είμαι γυναίκα) δεν υπήρχε και η καλύτερη επικοινωνία ή χημεία ή όπως το λέει ο καθένας. Ξεκίνησε λίγο βαρετά δηλαδή. Αυτό δεν έδειχνε να το πιστεύει και ο φίλος μου, δεν έβλεπε το πρόβλημα.
Τώρα, 3 χρόνια μετά, οι σεξουαλικές μας σχέσεις έχουν πιάσει πάτο. Ακόμα και την όρεξη που έχω από μόνη μου σαν γυναίκα δεν μπορώ να την μοιραστώ μαζί του, και την καταπιέζω. Έχουμε 4 μήνες να βρεθούμε ερωτικά. Τώρα εγώ έχω βρεθεί σε μία σχέση όπου υπάρχει πολλή αγάπη, σεβασμός, εκτίμηση και ενδιαφέρον αλλά που δεν νιώθω γυναίκα.
Αυτό μου έχει ξανασυμβεί. Με την πρώτη μου σχέση, τον τελευταίο χρόνο που τα είχαμε, ζήτημα να είχαμε κάνει έρωτα καναδυό φορές. Καθώς επίσης, την μεγαλύτερη απελευθέρωση την έχω νιώσει σε καταστάσεις όπου δεν υπήρχε δέσμευση.
Ο λόγος που σας γράφω είναι ο εξής:
Πολύ φοβάμαι ότι κάτι πάει στραβά με μένα. Δεν ξέρω τι. Σκέφτομαι μήπως διαχωρίζω το πάθος από την αγάπη, ή μήπως νιώθω ότι δεν το αξίζω (και γιαυτό δεν χωρίζω)… δεν ξέρω.
Σκέφτομαι ότι ίσως έχει να κάνει και με την σχέση των γονιών μου, που δεν είχαν καθόλου ερωτικές σχέσεις από όταν ήμουν μικρό παιδάκι, αλλά ο πατέρας μου είχε εξωσυζυγικές σχέσεις.
Συγνώμη αν σας κούρασα ή αν το θέμα μου έχει επαναληφθεί ή είναι εκτός κλίματος, είναι η πρώτη φορά που σας γράφω.