Originally posted by Remedy
Quote:
Originally posted by claire
Διάβασα το θέμα που πλακωθήκατε (θα μου πείτε, ποιο από όλα :P) και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία. κάποιοι όταν βρίζουν κάποιον τον αποκαλούν γκέι ή αδερφή ή πούστρα και άλλα τέτοια χαριτωμένα (αλλά με ίδια σημασία). γιατί? αν είσαι όντως γκέι γιατί να ενοχληθείς? είναι σαν εγώ να ακούω μέταλ και κάποιος να με αποκαλέσει μεταλού. αν δεν είσαι γκέι, και πάλι γιατί να θεωρηθεί αυτό βρισιά? και γενικά, γιατί οι σεξουαλικές προτιμήσεις είναι κάτι που το χρησιμοποιούμε με υποτιμητικό τρόπο? άι ντοντ γκετ ιτ.
ελπίζω να μην πλακωθούν όλοι με όλους και σε αυτό το θέμα.
ισχυουν και τα περισσοτερα απο οσα παραπανω ελεχθησαν, αλλα υπαρχει και αλλη μια παραμετρος που δεν συζητηθηκε.
οταν καποιος ομοφ. δεν εχει αποδεχθει αυτο που ειναι, και δεν θελει και να το καταλαβαινουν οι αλλοι γι αυτον τον λογο (πολυ κατανοητο βεβαια, γιατι δεν ειναι ευκολο για τον καθενα να ζει κοντρα στις κοινωνικες νορμες)
αναγκαζεται να μην ζει οπως θελει, δηλαδη με τους συντροφους που πραγματικα θα ηθελε, ειτε γιατι δεν τολμαει ο ιδιος, ειτε γιατι δεν ειναι αρκετα επιθυμητο.
συγκεντρωνει ενα τεραστιο φορτιο αρνητισμου απο την μη ικανοποιηση του, απο τη μη αποδοχη του απο την κοινωνια, απο την ανικανοποιητη ζωη του τελικα,
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, αντι να προσπαθησει να τα λυσει γιατι ειναι δικα του προβληματα, αποφασιζει να τα διαχειριστει βγαζοντας μια ατελειωτη κακια και επιθεση και γενικη αλλα και ειδικοτερα σε γυναικες που τυχαινει να εχουν με μεγαλη ευκολια οτι ο ιδιος επιθυμει αλλα δεν μπορει η δεν τολμαει να εχει: εναν ωραιο αντρα σαν ερωτικο συντροφο...
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, τετοιου ειδους χαρακτηρισμοι ειναι δηλωτικοι της καταστασης που βρισκεται το ανικανοποιητο και πολλαπλα επιτιθεμενο υποκειμενο .
αφενος θελει να το τιμωρησει για την απροκλητη επιθετικη του συμπεριφορα (να τον μειωσει δηλαδη σε κατι που και ο ιδιος δεν θαθελε να του συμβαινει και γι αυτο λυσσαει),
αλλα και να του υποδειξει ποιο ειναι το πραγματικο προβλημα που εχει να λυσει αντι να επιτιθεται σε οποια θεωρει οτι παιρνει την ικανοποιηση που αυτος στερειται...