Για πόσο ακόμα θα με κυνηγάει το παρελθόν;
Καλημέρα σε όλους!
Αποφάσισα να γράψω κι εγώ εδώ, μήπως και βρω επιτέλους λύση σε κάποιο πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και χρόνια...αν και μου είναι δύσκολο να μιλάω γι' αυτό, θα προσπαθήσω κι αν χρειάζεστε κάποια διευκρίνηση με ρωτάτε...να πω όμως πρώτα ότι η ιστορία είναι περίπλοκη κι έχει πολλά παρακλάδια...το ζουμί όμως (για να τα πω εν συντομία για αρχή) είναι ότι ένα βράδυ δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση, δεν νομίζω πως μπορώ να την αποκαλέσω κακοποίηση...από τότε όμως άλλαξαν τα πάντα, ο χαρακτήρας μου ως ένα βαθμό, ο τρόπος που βλέπω τον κόσμο αλλά κυρίως ο τρόπος που βλέπω το άλλο φύλο κι αυτό δημιουργεί πρόβλημα στις σχέσεις μου...είχα μια υπέροχη σχέση μ' έναν άνθρωπο σχετικά πρόσφατα, η οποία τελείωσε επειδή προφανώς εκείνος δεν άντεξε άλλο τους φόβους και τις ανασφάλειες μου...εγώ τώρα προσπαθώ να τον ξανακερδίσω, αποδεικνύοντας του ότι αυτά έχουν ξεπεραστεί αλλά έχουν ξεπεραστεί μόνο μαζί του...δεν ξέρω σίγουρα τι είναι αυτό που με οδηγεί στο να τα γράψω όλα αυτά απόψε, μάλλον είναι ένα σύνολο αιτιών...η προσπάθεια που κάνω, το γεγονός ότι ακόμα και τώρα φοβάμαι τα βράδια και δυσκολεύομαι να κοιμηθώ (ευτυχώς όχι τόσο συχνά κι όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο παλιότερα, όσον αφορά τον φόβο, όχι τον ύπνο, κοιμάμαι ελάχιστα), ότι δεν θέλω να μένω μόνη κι ότι φοβάμαι μήπως ξανακυλήσω στην παλιά κατάσταση που πραγματικά δεν αντεχόταν, ήταν πολύ οδυνηρή για ΄μενα...
Αυτά για την ώρα...