-
διανυκτερευσεις
γεια χαρα σε ολους. ειμαι νεα στην παρεα σας και θα ηθελα τη γνωμη σας για ενα θεμα που με αποσχολει. Με τον μπαμπα της κορουλας μου η οποια ειναι 2,5 ετων εχουμε χωρισει εδω και ενα χρονο. Οι σχεσεις μας ειναι καλες αλλα ακομα το δουλευουμε για να τις κανουμε καλυτερες. Η μικρη βλεπει τον μπαμπα της δυο φορες την εβδομαδα για 4-5 ωρες και καθε Σαββατο απο το πρωι εως το βραδυ. Επισης την εχει καποιες μερες τα Χριστουγεννα και 10-25 μερες το καλοκαιρι. Το θεμα, ή μαλλον η διαφωνια μας ειναι οτι θελει να την παιρνει για διανυκτερευση καθε 15 μερες. Να σας πω οτι μενει με τους δικους του, δεν εχει ακομα βρει δικο του σπιτι. Η διαφωνια μου για την διανυκτερευση ειναι πως πιστευω οτι ειναι μικρη ακομα για να αρχισει τα περα δωθε καθε 15 μενοντας στο σπιτι των παππουδων χωρις να εχει τον χωρο της να κοιμηθει και να παιξει, κατι που ειναι πολυ σημαντικο για εκεινη!
Συγνωμη για το μεγαλο post αλλα προσπαθω να σας μεταφερω την εικονα οσο γινεται καλυτερα :)
-
πιστεύω ότι έχεις δίκαιο δεν είναι σωστό για το παιδί να πηγαίνει και να έρχεται γιατί τετοια επιθυμία από τον άντρα σου να θέλει να κοιμάται το παιδί εκεί παράξενο δεν σε προβληματίζει;
-
γραφεις πως δεν εχει \"ακομα\" δικο του σπιτι, γι αυτο μενει με τους δικους του.
εννοεις οτι ειναι προσωρινα εκει, ψαχνει και σκοπευει να μεινει μονος του?
αν ναι, μπορεις να του πεις οτι θα μπορει να την παρει τοτε την μικρη και να φροντισει να διαμορφωσει κι ενα δικο της δωματιο.
αν ομως δεν ψαχνει και σκοπευει να μεινει μονιμα με τους δικους του, παλι μπορεις αν του εχεις εμπιστοσυνη οτι θα την προσεχει ο ιδιος και δεν θα την παιρνει για να την παρκαρει στους παππουδες,αν υπαρχει χωρος και δεν την στριμωξουν πουθενα να κοιμαται στον διαδρομο, να της κανουν ενα δικο της δωματιο και θα ξερει οτι εκει μενει την συγκεκριμενη μερα και οσες την εχει ο πατερας της. εγω δεν το βρισκω κακο..
τις μερες των χριστουγεννων που κανει και διανυκτερευσεις,σε ποιον χωρο την εχει?στους γονεις?